Media Club - Сплин (Splin / Splean / Александр Васильев) (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
 А   Б   В   Г   Д   Е   Ж   З   И   К   Л   М   Н   О   П   Р   С   Т   У   Ф   Х   Ц   Ч   Ш   Э   Ю   Я   
directory
border=0 Сортировка по жанрам Сортировка по странам

  Сплин

Сплин
  Band/Artist:  Сплин
Country:  Russia
Genre:  Pop;  Alternative
Style:
URL's:  www.facebook.com/SpleanRu
 www.splean.ru
 ru.wikipedia.org/wiki/Сплин
 en.wikipedia.org/wiki/Splean
 www.discogs.com/artist/121934-Сплин
 www.discogs.com/artist/423129-Александр-Васильев
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2018 Встречная полоса 2018 11 08.06.2018
2016 Ключ к шифру 2016 15 28.09.2016
06.12.2016
2014 Резонанс. Часть 1 2014 14 23.01.2015
2014 Резонанс. Часть 2 2014 11 23.01.2015
2012 Обман зрения 2012 14 18.10.2012
13.11.2012
2009 Сигнал Из Космоса 2009 18 08.10.2009
2007 Раздвоение Личности 2007 17 21.02.2007
2004 Реверсивная Хроника Событий 2004 15 16.12.2004
26.03.2015
2003 Новые люди 2003 11 14.03.2003
26.03.2015
2001 25-й кадр 2001 14 24.06.2003
26.03.2015
2001 25-й кадр (Limited Edition) 2001 15 06.02.2015
2000 Зн@менатель 2000 15 13.04.2004
26.03.2015
1999 Альтависта 1999 12 24.06.2003
06.12.2016
1999 Альтависта (Reissue 2014) 1999 12 06.02.2015
06.12.2016
1998 Гранатовый Альбом (Reissue) 1998 13 04.07.2007
26.03.2015
1998 Гранатовый альбом 1998 12 06.02.2015
1997 Фонарь Под Глазом 1997 12 04.07.2007
09.07.2007
1996 Коллекционер Оружия 1996 10 04.07.2007
26.03.2015
1994 Пыльная Быль 1994 13 04.07.2007
26.03.2015
 Bootlegs
2015 Live in НАШЕствие 2015 2015 23 30.09.2016
2009 Понедельничный Концерт Ёбурге (06-04-2009) 2009 8 24.05.2009
 Singles, Mini-CD's, EP's
2006 Мороз по коже 2006 1 06.02.2015
2004 Романс 2004 4 10.09.2009
2002 Гандбол 2002 3 10.09.2009
 Live Albums
2002 Акустика в театре им. Станиславского (CD 1) 2002 13 25.09.2008
26.03.2015
2002 Акустика в театре им. Станиславского (CD 2) 2002 9 25.09.2008
26.03.2015
2002 Акустика в театре им. Станиславского (упрощенное издание) 2002 17 06.02.2015
2001 Fellini Tour. Live. (feat. Би-2 & Tomas) 2001 16 25.09.2008
26.03.2015
2001 Fellini Tour (только Сплин) 2001 6 25.09.2008
2000 Альтависта Live (CD 1) 2000 14 04.07.2007
26.03.2015
2000 Альтависта Live (CD 2) 2000 13 04.07.2007
26.03.2015
 Compilations, Remixes
2015 Коллекция лучших песен (CD 1) 2015 16 30.09.2016
2015 Коллекция лучших песен (CD 2) 2015 16 30.09.2016
2015 Коллекция лучших песен (CD 3) 2015 16 30.09.2016
2015 Коллекция лучших песен (CD 4) 2015 16 30.09.2016
2007 13 Лет В Рок-Н-Ролле 2007 14 10.09.2009
2006 Grand Collection 2006 21 06.02.2015
2006 Лучшие песни. Новая коллекция 2006 21 06.02.2015
2004 Черновики 2004 18 24.06.2008
26.03.2015
2004 Черновики (подарочное издание) 2004 20 06.02.2015
2001 Мое Сердце 2001 17 18.01.2008
2001 Легенды русского рока 2001 19 13.12.2016
2000 Grand Collection 2000 17 06.02.2015
Status: Guest
SEARCH
Пользовательского поиска
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
             1
 2  3  4  5  6  7  8
 9  10  11  12  13  14  15
 16  17  18  19  20  21  22
 23  24  25  26  27  28  29
 30            
go top

Media ClubCreated by TDG