Media Club - Авиатор (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
 А   Б   В   Г   Д   Е   Ж   З   И   К   Л   М   Н   О   П   Р   С   Т   У   Ф   Х   Ц   Ч   Ш   Э   Ю   Я   
directory
border=0 Сортировка по жанрам Сортировка по странам

  Авиатор

Авиатор
  Band/Artist:  Авиатор
Country:  Ukraine
Genre:  Pop
Style:
URL's:  aviatorband.net
 facebook.com/GruppaAviator
 trio-aviator.io.ua
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2014 Еволюцiя 2014 11 18.01.2017
2009 Солнце Аризоны 2009 11 22.04.2010
2007 Green Мания 2007 13 22.04.2010
2006 Мания 2006 11 27.12.2006
2005 В Эфире 2005 13 20.03.2008
 Singles, Mini-CD's, EP's
2014 Мамо (Птахом лину) 2014 1 21.07.2015
2014 Evo (Remix) (EP) 2014 5 18.01.2017
Status: Guest
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
             1
 2  3  4  5  6  7  8
 9  10  11  12  13  14  15
 16  17  18  19  20  21  22
 23  24  25  26  27  28  29
 30  31          
go top

Media ClubCreated by TDG