Media Club - Su Ta Gar (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
                                                                                  
directory
border=0

  Su Ta Gar

Su Ta Gar
  Band/Artist:  Su Ta Gar
Country:  Spain
Genre:  Rock
Style:
URL's:  www.sutagar.com/
 myspace.com/sutagar
 www.facebook.com/SUTAGARofizial
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2016 Maitasunari Pasioa 2016 11 26.11.2016
2013 Bizirik Gaude 2013 10 27.06.2017
2011 Ametsak Pilatzen 2011 11 30.11.2011
2006 Jainko Hilen Uhartean 2006 11 17.01.2007
2003 Itsasoz Beteriko Mugetan 2003 12 27.06.2017
1999 Homo_Sapiens? 1999 12 27.06.2017
1997 Agur Jauna Gizon Txuriari 1997 11 27.06.2017
1996 Sentimenak Jarraituz 1996 14 27.06.2017
1993 Munstro Hilak 1993 9 27.06.2017
1992 Hortzak Estuturik 1992 12 27.06.2017
1989 Jaiotze Basatia 1989 12 05.11.2008
 Live Albums
2009 Su Ta Gar 20 Urte (CD 1) 2009 13 27.06.2017
2009 Su Ta Gar 20 Urte (CD 2) 2009 14 27.06.2017
2001 Jo Ta Ke (CD 1) 2001 12 27.06.2017
2001 Jo Ta Ke (CD 2) 2001 11 27.06.2017
 Compilations, Remixes
1999 Su Ta Gar: 1987-89 1999 6 27.06.2017
Status: Guest
SEARCH
Пользовательского поиска
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
     1  2  3  4  5
 6  7  8  9  10  11  12
 13  14  15  16  17  18  19
 20  21  22  23  24  25  26
 27  28  29  30  31    
go top

Media ClubCreated by TDG