Media Club - Forcefield (GBR) (Forcefield II / Forcefield III / Forcefield IV) (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
 А   Б   В   Г   Д   Е   Ж   З   И   К   Л   М   Н   О   П   Р   С   Т   У   Ф   Х   Ц   Ч   Ш   Э   Ю   Я   
directory
border=0 Сортировка по жанрам Сортировка по странам

  Forcefield (GBR)

Forcefield (GBR)
  Band/Artist:  Forcefield (GBR)
Country:  Great Britain
Genre:  Rock
Style:
URL's:  www.discogs.com/artist/2552258-Forcefield-8
Инфо:
Forcefield, это студийный, англо-голландский проект собравший в себе одних из лучших рок музыкантов, для записи серии альбомов. Первую пластинку Forcefield записывали: вокалист Пит Прескотт (Pete Prescott), бывший участник FANCY вокалист/гитарист Рей Фенвик (Ray Fenwick), на барабанах Кози Пауэлл (Cozy Powell - EMERSON LAKE & POWELL, TIPTON, ENTWISTLE AND POWELL, JEFF BECK, PHENOMENA, BLACK SABBATH, COZY POWELL, EMERSON LAKE & POWELL, EMERSON LAKE & POWELL, EMERSON LAKE & POWELL, PETER GREEN SPLINTER GROUP, GLENN TIPTON, BRIAN MAY, COZY POWELL'S HAMMER, BEDLAM, BIG BERTHA, ACE KEFFORD STAND, TONY MARTIN, WHITESNAKE, RAINBOW, JEFF BECK GROUP, BLUE MURDER, MICHAEL SCHENKER GROUP) и басист Мо Фостер (Mo Foster), клавишник Ник Магнус (Nick Magnus), а также еще один вокалист Сержант Барри Джон (Barry St...
more info >>
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
1992 Instrumentals 1992 9 08.08.2011
1990 Forcefield IV: Let The Wild Run Free 1990 9 13.02.2007
08.08.2011
1989 Forcefield III: To Oz And Back 1989 10 08.08.2011
1988 Forcefield II: The Talisman 1988 11 08.08.2011
1987 Forcefield 1987 12 08.08.2011
Status: Guest
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
 1  2  3  4  5  6  7
 8  9  10  11  12  13  14
 15  16  17  18  19  20  21
 22  23  24  25  26  27  28
 29  30  31        
go top

Media ClubCreated by TDG