Media Club - Battiato, Franco (Franco Battiato) (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
                                                                                  
directory
border=0

  Battiato, Franco

Battiato, Franco
  Band/Artist:  Battiato, Franco
Country:  Italy
Genre:  Classical;  Pop;  Electronica
Style:
URL's:  www.battiato.it
 myspace.com/FrancoBattiato
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2013 Del Suo Veloce Volo 2013 16 19.12.2013
2012 Apriti Sesamo 2012 10 19.12.2013
2009 Inneres Auge 2009 10 12.01.2010
30.11.2012
2008 Fleurs 2 2008 12 12.01.2010
23.05.2010
2007 Il Vuoto 2007 9 15.02.2007
22.12.2009
2007 Frequenze e dissolvenze (CD 1) 2007 17 12.01.2010
2007 Frequenze e dissolvenze (CD 2) 2007 17 12.01.2010
2005 La estacion de los amores 2005 19 12.01.2010
2005 Un soffio al cuore di natura elettrica 2005 16 12.01.2010
2004 Dieci stratagemmi 2004 10 12.01.2010
30.11.2012
2003 L'arca Di Noe' 2003 7 03.03.2009
2002 Fleurs 3 2002 12 12.01.2010
30.11.2012
2002 La Convenzione 2002 10 12.01.2010
2001 Ferro Battuto 2001 10 03.03.2009
22.12.2009
2001 Introspettiva 2001 18 13.01.2010
2000 Campi magnetici - I numeri non si possono amare 2000 8 12.01.2010
30.11.2012
1999 Fleurs (Reissue 2006) 1999 12 03.03.2009
14.01.2010
1999 La Cura 1999 19 12.01.2010
1998 Gommalacca 1998 10 03.03.2009
30.11.2012
1998 Sulle Corde Di Aires 1998 4 03.03.2009
1996 L'imboscata (Reissue 2007) 1996 10 02.03.2009
22.12.2009
1995 Shadow, Light 1995 10 03.03.2009
22.12.2009
1995 L'Ombrello E La Macchina Da Cucire 1995 9 13.01.2010
30.11.2012
1994 Unprotected 1994 13 13.01.2010
1993 Caffe De La Paix 1993 8 13.01.2010
30.11.2012
1992 Gilgamesh 1992 24 13.01.2010
30.11.2012
1992 Racconti d'Oriente 1992 10 13.01.2010
1991 Come un cammello in una grondaia 1991 8 13.01.2010
30.11.2012
1990 Benvenuto Cellini - Una vita scellerata 1990 29 13.01.2010
1990 Musiche Per Il Film Su Benvenuto Cellini 'una Vita Scellerata' 1990 29 21.11.2012
1989 Gubbe rosse 1989 17 13.01.2010
1988 Fisiognomica 1988 8 13.01.2010
30.11.2012
1987 Genesi 1987 21 13.01.2010
30.11.2012
1986 Battiato 1986 15 13.01.2010
1985 Echoes of Sufi Dances 1985 9 13.01.2010
30.11.2012
1985 Mondi Lontanissimi 1985 9 13.01.2010
30.11.2012
1984 Orizzonti Perduti (Reissie 1998) 1984 8 02.03.2009
1981 La Voce Del Padrone (Reissue 1998) 1981 7 02.03.2009
1980 Patriots 1980 7 21.11.2012
1979 L'era Del Cinghiale Bianco 1979 7 29.04.2009
1974 Clic (Reissue 1998) 1974 7 02.03.2009
1972 Fetus (Reissue 1998) 1972 8 02.03.2009
1972 Pollution (Reissue 1998) 1972 7 02.03.2009
 Bootlegs
2008 Duets 2008 13 13.01.2010
 Singles, Mini-CD's, EP's
1998 Il ballo del potere (EP) 1998 4 12.01.2010
1998 Shock In My Town (EP) 1998 4 12.01.2010
1994 Messa Arcaica (EP) 1994 5 13.01.2010
1982 L'arca di Noe (EP) 1982 7 13.01.2010
1980 Patriots (EP) 1980 7 13.01.2010
1978 Juke Box (EP) 1978 6 13.01.2010
1978 L'Egitto Prima Delle Sabbie (Single) 1978 2 13.01.2010
1977 Za (EP) 1977 2 13.01.2010
1975 M'Elle Le Gladiator 1975 3 21.09.2010
1973 Sulle corde di aries (EP) 1973 4 13.01.2010
1971 La convenzione (Single) 1971 2 13.01.2010
1969 Singoli 1960's 1969 14 21.09.2010
1965 E Piu Ti Amo (Single) 1965 3 13.01.2010
1965 E' L'amore (Single) 1965 3 13.01.2010
1965 Il Mondo Va Cosi (Single) 1965 3 13.01.2010
1965 L'Amore e Partito (Single) 1965 2 13.01.2010
1965 La Torre (Single) 1965 3 13.01.2010
 Live Albums
2003 Last summer dance (CD 1) 2003 13 12.01.2010
2003 Last summer dance (CD 2) 2003 13 12.01.2010
1997 Live Collection (CD 1) 1997 15 12.01.2010
1997 Live Collection (CD 2) 1997 14 12.01.2010
1975 Telaio Magnetico - Live 1975 1975 5 13.01.2010
 Compilations, Remixes
2004 The Platinum Collection (CD 1) 2004 16 12.01.2010
2004 The Platinum Collection (CD 2) 2004 19 12.01.2010
2004 The Platinum Collection (CD 3) 2004 18 12.01.2010
2003 Le stagioni del nostro amore (CD 1) 2003 16 12.01.2010
2003 Le stagioni del nostro amore (CD 2) 2003 10 12.01.2010
1996 Studio collection (CD 1) 1996 16 12.01.2010
1996 Studio collection (CD 2) 1996 15 12.01.2010
1986 Battiato Studio Collection (CD 1) 1986 16 03.03.2009
1986 Battiato Studio Collection (CD 2) 1986 15 03.03.2009
1975 Feed Back 1975 14 13.01.2010
 Tributes
L 0.00 / D 0.00 1982 9 32002.12.2011
L 0.00 / D 0.00 1989 10 32002.12.2011
L 0.32 / D 0.00 1996 16 12813.01.2010
L 0.32 / D 0.00 2004 16 19213.01.2010
Status: Guest
SEARCH
Пользовательского поиска
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
         1  2  3
 4  5  6  7  8  9  10
 11  12  13  14  15  16  17
 18  19  20  21  22  23  24
 25  26  27  28  29  30  31
go top

Media ClubCreated by TDG