Media Club - Holy Dragons (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
 А   Б   В   Г   Д   Е   Ж   З   И   К   Л   М   Н   О   П   Р   С   Т   У   Ф   Х   Ц   Ч   Ш   Э   Ю   Я   
directory
border=0 Сортировка по жанрам Сортировка по странам

  Holy Dragons

Holy Dragons
  Band/Artist:  Holy Dragons
Country:  Kazakhstan
Genre:  Rock
Style:
URL's:  www.truemetal.org/HolyDragons
 myspace.com/HolyDragonsOfficial
 www.facebook.com/groups/2448265983
 www.metal-archives.com/bands/Holy_Dragons/7398
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2019 Unholy and Saints 2019 14 15.10.2019
2018 Holy Dragon 2018 7 20.10.2018
2014 Dragon Inferno 2014 11 01.08.2019
2012 Zerstorer 2012 11 29.01.2013
2010 Zerstorer - The Chapters of the III World War History Ghost. Part One 2010 10 09.05.2010
2010 Runaway 12 2010 8 31.08.2010
2007 Лабиринт Иллюзий (Labyrinth Of Illusions) 2007 11 13.08.2008
2006 Восход Чёрной Луны (Black Moon Rising) 2006 11 27.02.2007
10.07.2007
2005 Волки Одина (Wolves of Odin) 2005 10 27.02.2007
2004 Обитель Ветров 2004 7 26.07.2007
2004 Полуночный Гром 2004 9 30.10.2007
2003 Сумерки Богов (Gotterdammerung) 2003 9 13.08.2008
2002 Судный День (Judgement Day) 2002 14 13.08.2008
2001 Warlock (Demo) 2001 4 23.04.2008
Status: Guest
SEARCH
Пользовательского поиска
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
 1  2  3  4  5  6  7
 8  9  10  11  12  13  14
 15  16  17  18  19  20  21
 22  23  24  25  26  27  28
 29  30          
go top

Media ClubCreated by TDG