Media Club - Haller, Hanne (Hanne Haller / Hannelore Haller) (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
                                                                                  
directory
border=0

  Haller, Hanne

Haller, Hanne
  Band/Artist:  Haller, Hanne
Country:  Germany
Genre:  Folk;  Pop;  World
Style:
URL's:  www.HanneHaller.de
 www.discogs.com/artist/Hanne+Haller
 de.wikipedia.org/wiki/Hanne_Haller
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2008 Die unvollendeten Lieder 2008 13 21.11.2013
2005 Wir sind nur Gast auf dieser Welt 2005 18 21.11.2013
1996 Verdammt Ehrlich 1996 12 21.11.2013
1994 Einmalig! Ihre Grossten Erfolge 1994 18 21.11.2013
 Compilations, Remixes
1999 Mein lieber Mann 1999 14 21.11.2013
1991 Wilde Jahre 1991 16 26.03.2007
1990 Hallo, lieber Gott 1990 12 21.11.2013
1990 Weil Du ein Zartlicher Mann bist (16 romantische Love-Songs) 1990 16 21.11.2013
Status: Guest
SEARCH
Пользовательского поиска
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
           1  2
 3  4  5  6  7  8  9
 10  11  12  13  14  15  16
 17  18  19  20  21  22  23
 24  25  26  27  28  29  30
go top

Media ClubCreated by TDG