Media Club - Untoten (Die Untoten: Greta Csatlos & David A. Line) (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
                                                                                  
directory
border=0

  Untoten

Untoten
  Band/Artist:  Untoten
Country:  Germany
Genre:  Rock
Style:
URL's:  myspace.com/Untoten
 www.vongrafenwald.de/untoten
 www.facebook.com/Untoten.official
 www.discogs.com/artist/86026-Untoten
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2012 Eisenherz (Limited Edition) 2012 16 05.11.2012
2011 Zombie 1: Die Welt Danach 2011 15 05.11.2012
2011 Zombie 2: The Revenge 2011 14 05.11.2012
2010 Haus Der Luege 2010 12 09.11.2010
2010 Liebe Oder Tod 2010 11 09.11.2010
2009 Grabsteinland IV: Die Schwarze Feder 2009 16 05.11.2012
2008 Die HeXe 2008 30 05.11.2012
2008 Die HeXe - Uncut 2008 21 05.11.2012
2007 Die Nonnen Von Loudun: Das Geheime Tagebuch Einer Nonne (Baroque-Version) 2007 26 25.12.2007
15.11.2012
2007 Die Nonnen Von Loudun: Hysteria (Rock-Version) 2007 23 25.12.2007
15.11.2012
2006 Die Blutgraefin (CD 1) 2006 15 03.09.2007
2006 Die Blutgraefin (CD 2) 2006 13 03.09.2007
2005 Grabsteinland III: Herz Der Finsternis 2005 16 05.11.2012
2004 Grabsteinland II: Herrschaft der Vampire 2004 13 29.01.2010
2003 Grabsteinland 2003 15 05.11.2012
2002 Untoten vs. Soko Friedhof - Dresscode Black II Get Into The Goth Club (Split) 2002 14 05.11.2012
2001 The Look Of Blasphemie 2001 10 05.11.2012
2000 Vampire Book 2000 10 05.11.2012
1999 Schwarze Messe 1999 10 05.11.2012
1998 Nekropolis 1998 7 25.09.2009
15.11.2012
1997 Kiss Of Death 1997 11 05.11.2012
1996 Hab Keine Angst Veluzifer 1996 20 05.11.2012
 Singles, Mini-CD's, EP's
2003 Raben (Single) 2003 3 05.11.2012
1994 In Den Mund Genommen, Poser (EP) 1994 6 05.11.2012
1994 Maultot (EP) 1994 5 05.11.2012
 Compilations, Remixes
2009 Akustisch: Des Raben Flug 2009 15 15.01.2010
15.11.2012
2007 Best Of 2007 17 31.03.2007
Status: Guest
SEARCH
Пользовательского поиска
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
 1  2  3  4  5  6  7
 8  9  10  11  12  13  14
 15  16  17  18  19  20  21
 22  23  24  25  26  27  28
 29  30  31        
go top

Media ClubCreated by TDG