Media Club - Rosendo (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
                                                                                  
directory
border=0

  Rosendo

Rosendo
  Band/Artist:  Rosendo
Country:  Spain
Genre:  Latin
Style:
URL's:  www.rosendo.es
 www.discogs.com/artist/551241-Rosendo
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2013 Verguenza Torera 2013 11 02.01.2015
2007 El Endemico Embustero Y El Incauto Pertinaz 2007 11 14.06.2007
28.01.2015
2005 Lo Malo Es... Ni Darse Cuenta 2005 10 02.01.2015
2002 Veo, Veo... Mamoneo!! 2002 10 02.01.2015
2001 Canciones Para Normales Y Mero Dementes 2001 11 02.01.2015
1994 Para Mal O Para Bien 1994 11 02.01.2015
1992 La Tortuga 1992 11 02.01.2015
1989 Directo 1989 16 02.01.2015
1988 Jugar Al Gua 1988 9 02.01.2015
1986 Fuera De Lugar 1986 9 02.01.2015
Status: Guest
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
         1  2  3
 4  5  6  7  8  9  10
 11  12  13  14  15  16  17
 18  19  20  21  22  23  24
 25  26  27  28  29  30  31
go top

Media ClubCreated by TDG