Media Club - Minor Threat (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
 А   Б   В   Г   Д   Е   Ж   З   И   К   Л   М   Н   О   П   Р   С   Т   У   Ф   Х   Ц   Ч   Ш   Э   Ю   Я   
directory
border=0 Сортировка по жанрам Сортировка по странам

  Minor Threat

Minor Threat
  Band/Artist:  Minor Threat
Country:  USA
Genre:  Alternative
Style:
URL's:  www.dischord.com/band/minor-threat
 www.angelfire.com/ok/endall
 www.discogs.com/artist/Minor+Threat
 ru.wikipedia.org/wiki/Minor_Threat
 en.wikipedia.org/wiki/Minor_Threat
Инфо:
- «Bad Brains»

Minor Threat - американская хардкор панк группа, существовавшая в 1980-1983 годах. Несмотря на столь непродолжительное время, группа оказала значительное влияние на дальнейшее развитие американской независимой хардкор-сцены восьмидесятых годов...
more info >>
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
1983 Out Of Step, Remastered 2007 (LP) 1983 9 03.04.2014
1983 Out Of Step (LP) 1983 8 03.04.2014
 Singles, Mini-CD's, EP's
2003 First demo tape, Remastered 2003 2003 8 03.04.2014
1985 Salad Days (7'' Single) 1985 3 03.04.2014
1984 Minor Threat, Remastered 2008 (Aka First Two 7''s On A 12'' Ep) 1984 12 03.04.2014
1984 Minor Threat (Aka First Two 7''s On A 12'' Ep) 1984 12 03.04.2014
1981 First Demo Tape 1981 8 11.07.2008
1981 In My Eyes (7'' Single) 1981 4 03.04.2014
1981 Minor Threat (7'' Ep) 1981 8 03.04.2014
 Live Albums
1982 Live in New Jersey 1982 13 03.04.2014
1982 Screaming at the wall 1982 15 03.04.2014
1981 Demo's Split Youth Brigade (LP) (split) 1981 16 03.04.2014
 Compilations, Remixes
1989 Complete Discography 1989 26 10.08.2007
 Tributes
L 0.75 / D 0.00 2007 31 var14.10.2008
Status: Guest
SEARCH
Пользовательского поиска
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
       1  2  3  4
 5  6  7  8  9  10  11
 12  13  14  15  16  17  18
 19  20  21  22  23  24  25
 26  27  28  29  30  31  
go top

Media ClubCreated by TDG