Media Club - Fernandez, Alejandro (Alejandro Fernandez / Alejandro Fernández) (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
                                                                                  
directory
border=0

  Fernandez, Alejandro

Fernandez, Alejandro
  Band/Artist:  Fernandez, Alejandro
Country:  Mexico
Genre:  Latin
Style:
URL's:  www.AlejandroFernandez.com
 www.facebook.com/AlejandroFernandezOficial
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2017 Rompiendo Fronteras (Deluxe Edition) 2017 20 20.12.2017
2013 Confidencias 2013 14 28.04.2017
2009 Dos Mundos: Evolucion 2009 11 31.12.2009
2009 Dos Mundos: Tradicion 2009 11 31.12.2009
2008 De Noche: Clasicos A Mi Manera... 2008 16 11.12.2008
13.01.2010
2007 Viento A Favor 2007 12 25.09.2007
2005 A Corazon Abierto 2005 12 10.09.2007
2005 Mexico >> Madrid En Directo Y Sin Escalas 2005 12 10.09.2007
2003 Nina Amada Mia 2003 12 31.12.2009
2002 Bellas Artes (Un canto a Mexico: CD 1) 2002 12 31.12.2009
2002 Bellas Artes (Un canto a Mexico: CD 2) 2002 10 31.12.2009
2001 Origenes 2001 14 31.12.2009
2000 Entre Tus Brazos 2000 13 31.12.2009
1999 Mi Verdad 1999 13 31.12.2009
1997 Me Estoy Enamorando 1997 10 31.12.2009
1996 Muy Dentro De Mi Corazon 1996 12 31.12.2009
1995 Que Seas Muy Feliz 1995 12 31.12.2009
1994 Grandes Exitos A La Manera De Alejandro Fernandez 1994 14 31.12.2009
1993 Piel De Nina 1993 12 31.12.2009
1992 Alejandro Fernandez 1992 12 31.12.2009
 Live Albums
2014 Confidencias reales 2014 14 30.01.2018
2010 Dos Mundos: Revoluci 2010 13 30.01.2018
2005 Mexico-Madrid - En directo y sin escalas 2005 13 30.01.2018
2003 Vicente Fernandez & Alejandro Fernandez - En Vivo Juntos Por Ultima Vez (CD 1) 2003 13 31.12.2009
2003 Vicente Fernandez & Alejandro Fernandez - En Vivo Juntos Por Ultima Vez (CD 2) 2003 18 31.12.2009
2002 Un canto de Mexico: En vivo desde Bellas Artes (CD 1) 2002 11 30.01.2018
2002 Un canto de Mexico: En vivo desde Bellas Artes (CD 2) 2002 11 30.01.2018
1999 Christmas in Vienna VI 1999 21 30.01.2018
 Compilations, Remixes
2016 B-Sides & Unreleased 2016 18 30.01.2018
2015 Sueno contigo 2015 14 30.01.2018
2011 Lo esencial de Alejandro Fernandez (CD 1) 2011 20 30.01.2018
2011 Lo esencial de Alejandro Fernandez (CD 2) 2011 17 30.01.2018
2011 Lo esencial de Alejandro Fernandez (CD 3) 2011 20 30.01.2018
2010 Mas Romantico Que Nunca 2010 14 03.07.2015
2007 15 Aos de Exitos 2007 16 31.12.2009
Status: Guest
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
     1  2  3  4  5
 6  7  8  9  10  11  12
 13  14  15  16  17  18  19
 20  21  22  23  24  25  26
 27  28  29  30  31    
go top

Media ClubCreated by TDG