Media Club - Пресняков, Владимир (Владимир Пресняков) (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
 А   Б   В   Г   Д   Е   Ж   З   И   К   Л   М   Н   О   П   Р   С   Т   У   Ф   Х   Ц   Ч   Ш   Э   Ю   Я   
directory
border=0 Сортировка по жанрам Сортировка по странам

  Пресняков, Владимир

Пресняков, Владимир
  Band/Artist:  Пресняков, Владимир
Country:  Russia
Genre:  Pop
Style:
URL's:  www.facebook.com/VladimirPresnyakovOfficial
 www.vpresnyakov.ru
 ru.wikipedia.org/wiki/Пресняков,_Владимир_Владимирович
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2009 Пресняков vs. Malerija 2009 10 28.01.2011
2002 Любовь на AUDIO 2002 14 06.06.2003
10.06.2010
1996 Зурбаган 1996 11 28.01.2011
1996 Слюньки 1996 12 28.01.2011
1994 Замок из дождя 1994 12 28.01.2011
1989 Папа, Ты Сам Был Таким 1989 8 03.03.2007
10.06.2010
 Compilations, Remixes
2002 DeLuxe Collection 2002 17 28.01.2011
2001 Открытая дверь (Избранное) 2001 15 28.01.2011
1999 Звездная серия 1999 18 28.01.2011
1996 Жанка 1996 11 28.01.2011
1996 Странник 1996 11 28.01.2011
1993 Best of Hits. Стюардесса по имени... 1993 16 28.01.2011
Status: Guest
SEARCH
Пользовательского поиска
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
 1  2  3  4  5  6  7
 8  9  10  11  12  13  14
 15  16  17  18  19  20  21
 22  23  24  25  26  27  28
 29  30  31        
go top

Media ClubCreated by TDG