Media Club - Kreisler, Fritz (Fritz Kreisler) (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
 А   Б   В   Г   Д   Е   Ж   З   И   К   Л   М   Н   О   П   Р   С   Т   У   Ф   Х   Ц   Ч   Ш   Э   Ю   Я   
directory
border=0 Сортировка по жанрам Сортировка по странам

  Kreisler, Fritz

Kreisler, Fritz
  Composer:  Kreisler, Fritz
Country:  Austria
Genre:  Classical
Style:
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2009 Yo-Yo Ma: 30 Years Outside The Box (CD 6): Kreisler, Paganini 2009 14 01.07.2011
2009 Martha Argerich & Gidon Kremer: The Berlin Recital (Split) (CD 2) 2009 18 26.10.2017
2003 The Perlman Edition (CD 15) The Kreisler Album 2003 21 01.10.2012
2002 Hall Of Fame (CD 1) 2002 6 11.08.2010
2002 Hall Of Fame (CD 2) 2002 14 11.08.2010
2002 Hall Of Fame (CD 3) 2002 7 12.08.2010
2002 Hall Of Fame (CD 4) 2002 6 12.08.2010
2002 Hall Of Fame (CD 5) 2002 9 12.08.2010
1987 Mintz  &  Bronfman Plays French Violin Sonates (CD 2) 1987 17 11.10.2007
1986 Алексей Горохов Играет Произведения Фритца Крейслера 1986 12 27.12.2007
1972 The Immortal Art of Fritz Kreisler 1972 15 19.10.2007
1971 Fritz Kreisler Play Beethoven's Concerto For Violin & Orchestra 1971 3 30.07.2010
 Compilations, Remixes
2005 His Complete Recordings (CD 7) Bach, Mendelssohn, Kreisler, Schubert, Mussorgsky etc. 2005 19 05.11.2012
1994 The Heifetz Collection, Vol. 1 - The Accoustic Recordings 1917-1924 (CD 1) 1994 17 29.10.2012
1994 The Heifetz Collection, Vol.19 - 51 Miniatures (CD 1) 1994 24 29.10.2012
1994 The Heifetz Collection, Vol.19 - 51 Miniatures (CD 2) 1994 27 29.10.2012
1994 The Heifetz Collection, Vol.46 - The Final Recital (CD 2) 1994 10 29.10.2012
Status: Guest
SEARCH
Пользовательского поиска
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
     1  2  3  4  5
 6  7  8  9  10  11  12
 13  14  15  16  17  18  19
 20  21  22  23  24  25  26
 27  28  29  30  31    
go top

Media ClubCreated by TDG