Media Club - Кашин, Павел (Павел Кашин, Pavel Kashin) (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
 А   Б   В   Г   Д   Е   Ж   З   И   К   Л   М   Н   О   П   Р   С   Т   У   Ф   Х   Ц   Ч   Ш   Э   Ю   Я   
directory
border=0 Сортировка по жанрам Сортировка по странам

  Кашин, Павел

Кашин, Павел
  Band/Artist:  Кашин, Павел
Country:  Russia
Genre:  Pop;  Alternative
Style:
URL's:  www.kashin.ru
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2017 Талисман 2017 10 24.03.2017
2014 Адмирабль 2014 11 24.03.2017
2011 Эра любви 2011 12 24.03.2017
2010 Ассоль немного подождет 2010 11 24.03.2017
2008 Солнцеклёш 2008 17 23.09.2008
2008 Лунатик 2008 13 28.11.2008
2007 Josephine 2007 12 07.12.2007
2006 Имитация Любви 2006 13 25.09.2006
2006 Лунный 2006 26 04.04.2008
2005 Навеяно Лермонтовым И Пушкиным 2005 10 07.12.2007
2004 Глазами Будды 2004 11 16.12.2004
2004 Десятка - 10 2004 10 30.11.2009
2003 До свидания, время 2003 10 20.06.2003
06.11.2009
2002 Утопия 2002 15 30.11.2009
2001 Герой 2001 12 17.06.2005
06.11.2009
1996 Подсолнух 1996 12 30.11.2009
1995 По Волшебной Реке 1995 23 18.01.2008
06.11.2009
1995 Жизнь 1995 12 30.11.2009
1994 По небесным грядкам 1994 13 30.11.2009
1993 Гномики 1993 15 24.03.2017
 Bootlegs
2006 Концерт на Живом Радио 2006 7 24.03.2017
2005 Концерт в Новокузнецке 2005 24 24.03.2017
2004 Программа 'Воздух' на Нашем Радио 2004 4 24.03.2017
 Singles, Mini-CD's, EP's
2016 Талисман 2016 5 24.03.2017
 Compilations, Remixes
2011 Новая коллекция. Лучшие песни - Часть 1 2011 22 24.03.2017
2011 Новая коллекция. Лучшие песни - Часть 2 2011 22 24.03.2017
2009 The Bestest (CD 1) 2009 11 24.03.2017
2009 The Bestest (CD 2) 2009 10 24.03.2017
2004 Best 2004 20 24.03.2017
2004 Любовное настроение 2004 20 24.03.2017
2003 Grand Collection 2003 24 25.01.2011
15.03.2017
1999 Эйфория 1999 15 30.11.2009
1999 Избранное 1999 24 24.03.2017
 Tributes
L 0.00 / D 0.00 2004 15 32024.03.2017
Status: Guest
SEARCH
Пользовательского поиска
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
     1  2  3  4  5
 6  7  8  9  10  11  12
 13  14  15  16  17  18  19
 20  21  22  23  24  25  26
 27  28  29  30  31    
go top

Media ClubCreated by TDG