Media Club - Agua de Annique (Anneke van Giersbergen and Agua de Annique) (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
 А   Б   В   Г   Д   Е   Ж   З   И   К   Л   М   Н   О   П   Р   С   Т   У   Ф   Х   Ц   Ч   Ш   Э   Ю   Я   
directory
border=0 Сортировка по жанрам Сортировка по странам

  Agua de Annique

Agua de Annique
  Band/Artist:  Agua de Annique
Country:  Netherlands
Genre:  Pop
Style:
URL's:  myspace.com/AguaDeAnnique
 www.AguaDeAnnique.com
Инфо:
- «The Gathering» (1994-2007)
- Anneke Van Giersbergen

Неожиданно для многих завершив успешную карьеру в «The Gathering» в середине 2007 года, харизматичная и обаятельная голландка Аннеке ван Гхиерсберген создала свою группу, Agua de Annique, и выпустила первый альбом Air в октябре 2007...
more info >>
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2009 In Your Room 2009 12 02.11.2009
2007 Air 2007 13 25.12.2007
17.06.2009
 Singles, Mini-CD's, EP's
2009 Come Wander With Me 2009 3 02.11.2009
 Tributes
L 0.00 / D 8.38 2009 13 32023.02.2009
02.11.2009
L 0.00 / D 0.00 2010 13 32019.08.2016
Status: Guest
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
           1  2
 3  4  5  6  7  8  9
 10  11  12  13  14  15  16
 17  18  19  20  21  22  23
 24  25  26  27  28  29  30
 31            
go top

Media ClubCreated by TDG