Media Club - Dan Ar Braz (Daniel Le Bras) (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
                                                                                  
directory
border=0

  Dan Ar Braz

Dan Ar Braz
  Band/Artist:  Dan Ar Braz
Country:  France
Genre:  New Age
Style:
URL's:  en.wikipedia.org/wiki/Dan_Ar_Braz
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2012 Celebration 2012 13 01.03.2016
2011 Bretagnes (Ici, ailleurs, l 2011 15 01.03.2016
2003 A Toi Et Ceux 2003 12 01.03.2016
2002 Made In Breizh 2002 12 01.03.2016
2001 La memoire des volets blancs 2001 12 01.03.2016
1998 Zenith (CD 1) 1998 10 01.03.2016
1998 Zenith (CD 2) 1998 9 01.03.2016
1997 Finisterres 1997 14 01.03.2016
1994 Heritage des Celtes 1994 12 01.03.2016
1993 Theme For The Green Lands (Suite for Pipes and Guitar) 1993 11 08.01.2008
1992 Les Iles De La Memoire (LP) 1992 11 01.03.2016
1992 Xavier Grall Chante Par Dan Ar Braz (LP) 1992 10 01.03.2016
1992 Reve De Siam (LP) 1992 16 01.03.2016
1991 Borders Of Salt (LP) 1991 10 01.03.2016
1990 Songs (LP) 1990 9 01.03.2016
1988 Septembre Bleu (LP) 1988 9 01.03.2016
1986 Musique Pour Les Silences A Venir (LP) 1986 8 01.03.2016
1981 Acoustic (LP) 1981 14 01.03.2016
1979 The Earth's Lament (LP) 1979 8 01.03.2016
1978 Allez Dire A La Ville (LP) 1978 11 01.03.2016
1977 Douar Nevez (LP) 1977 12 01.03.2016
 Singles, Mini-CD's, EP's
1996 Diwanit Bugale (Single) 1996 3 01.03.2016
 Compilations, Remixes
2010 Dan Ar Braz & Clarisse Lavanant - Comptines Celtiques Et D'ailleurs 2010 14 01.03.2016
2003 Celtiques 2003 16 01.03.2016
1996 Dan Ar Braz Et l'Heritage Des Celtes - Edition Platine (CD 1: Heritage des Celtes) 1996 12 01.03.2016
1996 Dan Ar Braz Et l'Heritage Des Celtes - Edition Platine (CD 2: En concert) 1996 12 01.03.2016
1996 Dan Ar Braz Et l'Heritage Des Celtes - Edition Platine (CD 3: Collector Platine) 1996 3 01.03.2016
Status: Guest
SEARCH
Пользовательского поиска
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
   1  2  3  4  5  6
 7  8  9  10  11  12  13
 14  15  16  17  18  19  20
 21  22  23  24  25  26  27
 28  29  30        
go top

Media ClubCreated by TDG