Media Club - Оптимальный Вариант (О!Чилап, Олег Чилап) (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
 А   Б   В   Г   Д   Е   Ж   З   И   К   Л   М   Н   О   П   Р   С   Т   У   Ф   Х   Ц   Ч   Ш   Э   Ю   Я   
directory
border=0 Сортировка по жанрам Сортировка по странам

  Оптимальный Вариант

Оптимальный Вариант
  Band/Artist:  Оптимальный Вариант
Country:  Russia
Genre:  Rock
Style:
URL's:  www.discogs.com/artist/1429032-Оптимальный-Вариант
 www.optimalvariant.ru
 ru.wikipedia.org/wiki/Чилап,_Олег_Викторович
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2017 Песни Из Садов Диониса 2017 26 19.12.2017
2015 Олег Чилап и Пчела-Бэнд - Сезон охоты 2015 13 23.02.2018
2011 Камень в ботинке 2011 14 23.02.2018
2010 Имэйлы 2010 11 19.12.2017
2010 Рок И Лирика 2010 17 19.12.2017
2009 199! 2009 20 19.12.2017
2006 Гринвич 2006 12 19.12.2017
2006 Лады 2006 12 23.02.2018
1999 Рыжий Альбом 1999 16 19.12.2017
1996 Шверинка 1996 15 19.12.2017
1995 Здравствуйте, Госпожа Пчела 1995 10 19.12.2017
1991 Эй, Мельник! 1991 10 19.12.2017
1991 Женщина с тараканами (переиздание 2002) 1991 12 23.02.2018
1989 Эй, Мельник! (издание 1994) 1989 13 23.02.2018
1988 ПошлиНа... 1988 11 23.02.2018
1981 Старые грехи I: XX век (1980-1981) 1981 9 23.02.2018
 Bootlegs
1984 Концерт  В Институте 1984 9 19.12.2017
 Singles, Mini-CD's, EP's
2004 Шесть Два Пять (Single) 2004 1 23.02.2018
 Compilations, Remixes
1999 Легенды Русского Рока 1999 19 11.01.2008
Status: Guest
SEARCH
Пользовательского поиска
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
             1
 2  3  4  5  6  7  8
 9  10  11  12  13  14  15
 16  17  18  19  20  21  22
 23  24  25  26  27  28  29
 30  31          
go top

Media ClubCreated by TDG