Media Club - Da Mata, Vanessa (Vanessa da Mata, Vanessa da Matta) (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
                                                                                  
directory
border=0

  Da Mata, Vanessa

Da Mata, Vanessa
  Band/Artist:  Da Mata, Vanessa
Country:  Brasil
Genre:  Alternative;  Latin
Style:
URL's:  www.facebook.com/VanessaDaMataOficial
 www.vanessadamata.com.br
 www.discogs.com/ru/artist/161418-Vanessa-Da-Mata
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2019 Quando Deixamos Nossos Beijos Na Esquina 2019 11 23.08.2019
2014 Segue O Som 2014 14 28.10.2014
2013 Vanessa Da Mata Canta Tom Jobim (Split) 2013 16 28.10.2014
2010 Bicicletas, Bolos E Outras Alegrias 2010 12 28.10.2014
2007 Sim 2007 13 23.01.2008
23.02.2015
2004 Essa Boneca Tem Manual 2004 13 04.03.2008
23.02.2015
2002 Vanessa Da Mata 2002 13 28.10.2014
 Singles, Mini-CD's, EP's
2013 B-Sides (EP) 2013 5 23.10.2017
 Live Albums
2017 Caixinha de Musica - Ao Vivo (CD 1) 2017 12 23.10.2017
2017 Caixinha de Musica - Ao Vivo (CD 2) 2017 11 23.10.2017
2009 Multishow Ao Vivo 2009 14 28.10.2014
Status: Guest
SEARCH
Пользовательского поиска
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
       1  2  3  4
 5  6  7  8  9  10  11
 12  13  14  15  16  17  18
 19  20  21  22  23  24  25
 26  27  28  29  30  31  
go top

Media ClubCreated by TDG