Media Club - Bad Company (GBR, London, Westminster) (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
 А   Б   В   Г   Д   Е   Ж   З   И   К   Л   М   Н   О   П   Р   С   Т   У   Ф   Х   Ц   Ч   Ш   Э   Ю   Я   
directory
border=0 Сортировка по жанрам Сортировка по странам

  Bad Company (GBR, London, Westminster)

Bad Company (GBR, London, Westminster)
  Band/Artist:  Bad Company (GBR, London, Westminster)
Country:  Great Britain
Genre:  Rock;  Blues
Style:
URL's:  www.BadCompany.com
 www.AllRightNow.com/fws
 en.wikipedia.org/wiki/Bad_Company
 www.discogs.com/artist/261941-Bad-Company-3
Инфо:
- Brian Howe
- Paul Rodgers

История Bad Company берёт начало во первой половине 1970-х - группа была создана из участников групп Free, Mott the Hoople и King Crimson. Менеджером группы был Питер Грант, занимавившийся менеджментом Led Zeppelin; в том числе благодаря ему группа стала очень популярна в первой половине 1970-х...
more info >>
Новости:
News related to this artist - 1   (show all >>)
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
1996 Stories Told & Untold 1996 14 16.01.2006
22.07.2009
1995 Company Of Strangers 1995 13 23.07.2009
1992 Here Comes Trouble 1992 11 14.07.2003
22.07.2009
1990 Holy Water 1990 13 23.07.2009
1988 Dangerous Age 1988 11 16.01.2006
22.07.2009
1986 Fame And Fortune 1986 10 16.01.2006
22.07.2009
1982 Rough Diamonds 1982 10 16.01.2006
22.07.2009
1982 Rough Diamonds (24bit Japan Remastered, 2010) 1982 10 20.12.2014
1979 Desolation Angels 1979 11 16.01.2006
22.07.2009
1979 Desolation Angels (24bit Japan Remastered, 2010) 1979 10 20.12.2014
1977 Burnin' Sky 1977 12 16.01.2006
22.07.2009
1977 Burnin' Sky (24bit Japan Remastered, 2010) 1977 12 20.12.2014
1976 Run With The Pack 1976 10 16.01.2006
22.07.2009
1976 Run With The Pack (24bit Japan Remastered, 2010) 1976 10 04.05.2011
1975 Straight Shooter 1975 8 16.01.2006
01.03.2007
1975 Straight Shooter (24bit Japan Remastered, 2011) 1975 8 20.12.2014
1975 Straight Shooter (Deluxe Edition, 2015) [CD 1] 1975 8 30.08.2016
1975 Straight Shooter (Deluxe Edition, 2015) [CD 2] 1975 14 30.08.2016
1974 Bad Company 1974 8 02.06.2006
22.07.2009
1974 Bad Company (24K+Gold CD, 2006 Edition) 1974 8 04.05.2011
1974 Bad Co (24bit Japan Remastered, 2010) 1974 8 04.05.2011
1974 Bad Company (Deluxe Edition, 2015) [CD 1] 1974 8 30.08.2016
1974 Bad Company (Deluxe Edition, 2015) [CD 2] 1974 13 30.08.2016
 Live Albums
2016 Live 1977 & 1979 (CD 1) 2016 15 30.08.2016
2016 Live 1977 & 1979 (CD 2) 2016 15 30.08.2016
2011 Live at Wembley (DVD) 2011 17 16.07.2011
2011 Extended Versions (Live in the U.K. - April 2010) 2011 10 30.08.2011
2010 Hard Rock Live 2010 16 18.02.2010
2010 Hard Rock Live 2008 2010 16 04.05.2011
2002 Merchants Of Cool (Live) 2002 14 30.08.2016
1993 The Best Of Bad Company Live...What You Hear Is What You Get 1993 15 04.05.2011
1993 What You Hear Is What You Get (Live) 1993 15 30.08.2016
1992 Live In New York '92 1992 14 04.05.2011
1976 Live Albuquerque 1976  (CD 1) 1976 10 04.05.2011
1976 Live Albuquerque 1976  (CD 2) 1976 6 04.05.2011
 Compilations, Remixes
2015 Rock 'N' Roll Fantasy: The Very Best Of Bad Company 2015 19 30.08.2016
2011 Collection Of The Best Songs 1974-1999 (CD 1) 2011 19 04.05.2011
2011 Collection Of The Best Songs 1974-1999 (CD 2) 2011 18 04.05.2011
2011 Collection Of The Best Songs 1974-1999 (CD 3) 2011 20 04.05.2011
2011 Collection Of The Best Songs 1974-1999 (CD 4) 2011 19 04.05.2011
2010 Straight Shooter, 1975 (Mini LP) 2010 8 20.12.2014
2002 Merchants Of Cool 2002 14 04.05.2011
2000 Best Ballads 2000 16 25.01.2006
1999 The Original Anthology (CD 1) 1999 15 20.01.2010
1999 The Original Anthology (CD 2) 1999 18 20.01.2010
1985 10 From 6 1985 10 04.05.2011
1976 Burnin' Sky, 1976 (Mini LP) 1976 12 01.11.2014
1974 Bad Co, 1974 (Mini LP) 1974 8 01.11.2014
 Tributes
L 0.30 / D 2.00 2010 15 32015.06.2010
10.09.2010
Status: Guest
SEARCH
Пользовательского поиска
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
             1
 2  3  4  5  6  7  8
 9  10  11  12  13  14  15
 16  17  18  19  20  21  22
 23  24  25  26  27  28  29
 30  31          
go top

Media ClubCreated by TDG