Media Club - Pooh (ITA) (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
 А   Б   В   Г   Д   Е   Ж   З   И   К   Л   М   Н   О   П   Р   С   Т   У   Ф   Х   Ц   Ч   Ш   Э   Ю   Я   
directory
border=0 Сортировка по жанрам Сортировка по странам

  Pooh (ITA)

Pooh (ITA)
  Band/Artist:  Pooh (ITA)
Country:  Italy
Genre:  Pop
Style:
URL's:  www.pooh.it
 it.wikipedia.org/wiki/Pooh
 www.discogs.com/artist/380875-Pooh
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2012 Opera Seconda 2012 11 29.10.2012
2008 Beat Regeneration 2008 12 25.02.2008
2005 La Grande Festa (CD1) 2005 17 25.02.2008
2005 La Grande Festa (CD2) 2005 15 25.02.2008
2004 Ascolta 2004 14 12.08.2016
2003 D'assolo 2003 10 03.03.2008
2002 Pinocchio 2002 12 03.03.2008
2001 Pietre Nel Tempo 2001 16 03.03.2008
2000 Cento Di Queste Vite 2000 12 03.03.2008
1999 Un Minuto Prima Dell Alba 1999 10 03.03.2008
1999 Un Posto Felice 1999 10 03.03.2008
1996 Amici X Sempre 1996 10 03.03.2008
1994 Musicadentro 1994 10 03.03.2008
1992 Il Cielo E Blu Sopra Le Nuvole 1992 10 03.03.2008
1990 Uomini Soli 1990 10 03.03.2008
1988 Oasi 1988 10 03.03.2008
1987 Il Colore Dei Pensieri 1987 10 03.03.2008
1986 Giorni Infinity 1986 10 03.03.2008
1985 Asia Non Asia 1985 11 03.03.2008
1984 Aloha 1984 8 03.03.2008
1984 I Nostri Anni Senza Fiato 1984 10 03.03.2008
1983 Tropico Del Nord 1983 9 03.03.2008
1981 Buona Fortuna 1981 10 03.03.2008
1980 Hurricane 1980 9 03.03.2008
1980 Stop 1980 10 03.03.2008
1980 ...Stop 1980 10 12.08.2016
1979 Viva 1979 10 03.03.2008
1978 Boomerang 1978 10 03.03.2008
1977 Rotolando Respirando 1977 10 03.03.2008
1976 Poohlover 1976 10 03.03.2008
1975 Forse Ancora Poesia 1975 10 03.03.2008
1975 Un Po' Del Nostro Tempo Migliore 1975 10 03.03.2008
1973 Alessandra 1973 12 03.03.2008
1973 Parsifal 1973 10 03.03.2008
1971 Opera Prima 1971 10 03.03.2008
1970 Memorie 1970 12 03.03.2008
1969 Contrasto 1969 11 03.03.2008
1966 Per Quelli Come Noi 1966 12 03.03.2008
 Live Albums
2018 2018.12.30 - 'Pooh - 50: L'ultimo abbraccio' - Live in Bologna (CD 1) 2018 18 09.03.2019
2018 2018.12.30 - 'Pooh - 50: L'ultimo abbraccio' - Live in Bologna (CD 2) 2018 16 09.03.2019
2018 2018.12.30 - 'Pooh - 50: L'ultimo abbraccio' - Live in Bologna (CD 3) 2018 18 09.03.2019
 Compilations, Remixes
2016 The Collection 5.0 (CD 1) 2016 12 12.08.2016
2016 The Collection 5.0 (CD 2) 2016 12 12.08.2016
2016 The Collection 5.0 (CD 3) 2016 12 12.08.2016
2016 The Collection 5.0 (CD 4) 2016 9 12.08.2016
2016 The Collection 5.0 (CD 5) 2016 10 12.08.2016
2001 Best Of The Best (CD 1) 2001 18 03.03.2008
2001 Best Of The Best (CD 2) 2001 16 03.03.2008
1997 The Best (CD 1) 1997 15 12.08.2016
1997 The Best (CD 2) 1997 15 12.08.2016
1981 Pooh 1978-1981 1981 12 12.08.2016
 Tributes
L 0.10 / D 2.40 2001 5 12803.03.2008
Status: Guest
SEARCH
Пользовательского поиска
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
             1
 2  3  4  5  6  7  8
 9  10  11  12  13  14  15
 16  17  18  19  20  21  22
 23  24  25  26  27  28  29
 30  31          
go top

Media ClubCreated by TDG