Media Club - Manuel, Victor (Victor Manuel) (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
                                                                                  
directory
border=0

  Manuel, Victor

Manuel, Victor
  Band/Artist:  Manuel, Victor
Country:  Spain
Genre:  Latin
Style:
URL's:  victormanuel.es
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2008 No hay nada mejor que escribir una cancion 2008 12 26.02.2008
2008 Soy Un Corazon Tendido Al Sol 2008 11 26.03.2012
2006 Una Cancion Me Trajo Aqui (Split) 2006 28 26.03.2012
1993 A Donde Iran Los Besos 1993 12 26.03.2012
 Live Albums
2005 En Vivo Desde Carnegie Hall 2005 12 26.03.2012
 Compilations, Remixes
1999 Vivir Para Cantarlo (CD 1) 1999 12 26.03.2012
1999 Vivir Para Cantarlo (CD 2) 1999 12 26.03.2012
1988 Grandes Exitos 1988 15 26.03.2012
 Tributes
L 0.00 / D 0.00 1983 18 32005.03.2012
L 0.00 / D 0.00 1994 18 12824.01.2012
L 0.00 / D 0.00 1994 20 12824.01.2012
L 0.00 / D 0.00 1994 15 25613.12.2011
L 0.00 / D 0.08 1994 13 25613.12.2011
L 0.00 / D 0.00 2001 18 32030.12.2011
Status: Guest
SEARCH
Пользовательского поиска
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
     1  2  3  4  5
 6  7  8  9  10  11  12
 13  14  15  16  17  18  19
 20  21  22  23  24  25  26
 27  28  29  30  31    
go top

Media ClubCreated by TDG