Media Club - Dalma, Sergio (Sergio Dalma) (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
                                                                                  
directory
border=0

  Dalma, Sergio

Dalma, Sergio
  Band/Artist:  Dalma, Sergio
Country:  Spain
Genre:  Latin
Style:
URL's:  sergiodalma.es
 www.discogs.com/artist/633015-Sergio-Dalma
 
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2017 Via Dalma III 2017 12 18.12.2017
2013 Cadore 33 2013 12 20.12.2013
2013 T'estimo (En catalan) 2013 13 18.12.2017
2013 Dalma 2013 13 18.12.2017
2011 Via Dalma II 2011 13 30.01.2012
2011 Via Dalma II (Limited Edition) 2011 20 18.12.2017
2010 Trece 2010 14 25.04.2010
2010 Via Dalma 2010 12 10.11.2011
2010 Via Dalma (Limited Edition) 2010 15 18.12.2017
2008 A Buena Hora 2008 13 02.04.2008
28.05.2010
2005 Todo Lo Que Quieres 2005 16 25.04.2010
2003 De Otro Color 2003 11 25.04.2010
2000 Nueva Vida 2000 11 25.04.2010
1998 Historias Normales 1998 12 25.04.2010
1995 Cuerpo A Cuerpo 1995 12 25.04.2010
1993 Solo Para Ti 1993 12 25.04.2010
1992 Adivina 1992 11 25.04.2010
1991 Sintiendonos La Piel 1991 10 25.04.2010
1989 Esa Chica Es Mia 1989 12 25.04.2010
 Live Albums
2014 2014.09.20 - #YoEstuveAlli - Live in Las Ventas (CD 1) 2014 14 18.12.2017
2014 2014.09.20 - #YoEstuveAlli - Live in Las Ventas (CD 2) 2014 13 18.12.2017
1997 En Concierto (CD 1) 1997 11 25.04.2010
1996 En Concierto (CD 2) 1996 10 25.04.2010
 Compilations, Remixes
2016 B-Sides 2016 11 18.12.2017
2004 Lo Mejor De Sergio Dalma (CD 1) 2004 13 25.04.2010
2004 Lo Mejor De Sergio Dalma (CD 2) 2004 14 25.04.2010
2004 Lo Mejor de Sergio Dalma 1989-2004 2004 17 18.12.2017
1994 De Coleccion 1994 12 25.04.2010
Status: Guest
SEARCH
Пользовательского поиска
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
             1
 2  3  4  5  6  7  8
 9  10  11  12  13  14  15
 16  17  18  19  20  21  22
 23  24  25  26  27  28  29
 30            
go top

Media ClubCreated by TDG