Media Club - Lavilliers, Bernard (Bernard Lavilliers) (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
                                                                                  
directory
border=0

  Lavilliers, Bernard

Lavilliers, Bernard
  Band/Artist:  Lavilliers, Bernard
Country:  France
Genre:  World
Style:
URL's:  www.bernardlavilliers.com
 www.bernardlavilliers.net
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2017 5 minutes au paradis (Collector's Edition ) 2017 14 11.03.2018
2013 Baron Samedi 2013 11 19.03.2015
2010 Causes Perdues Et Musiques Tropicales 2010 11 20.02.2014
2008 Samedi Soir A Beyrouth 2008 11 18.06.2008
2008 Samedi soir a Beyrouth (Limited Edition) 2008 12 11.03.2018
2004 Carnets De Bord 2004 11 20.02.2014
2003 La Marge 2003 11 19.03.2015
2002 Arret Sur Image 2002 14 20.02.2014
1998 Gentilshommes de fortune, reves et voyages 1998 15 31.07.2009
1997 Clair obscur 1997 10 31.07.2009
1994 Champs du Possible 1994 14 31.07.2009
1991 Solo 1991 10 31.07.2009
1988 If 1988 13 30.07.2009
1986 Voleur De Feu 1986 12 20.02.2014
1984 Tout Est Permis, Rien N'est Possible 1984 9 20.02.2014
1983 Etat D'urgence 1983 8 19.03.2015
1981 Nuit d'amour 1981 9 30.07.2009
1980 O Gringo 1980 10 20.02.2014
1979 Pouvoirs 1979 12 19.03.2015
1979 Pouvoirs (Remastered 2016) 1979 15 11.03.2018
1978 T'es vivant 1978 14 30.07.2009
1977 15e Round 1977 10 30.07.2009
1976 Les barbares 1976 9 30.07.2009
1975 Le Stphanois 1975 11 19.03.2015
1972 Les poetes 1972 12 30.07.2009
1967 Bernard Lavilliers (LP) 1967 14 11.03.2018
 Singles, Mini-CD's, EP's
1969 Edgar de Lyon (7'' single) 1969 2 11.03.2018
1967 Rose-Reve (12'' Single) 1967 4 11.03.2018
1967 La Frime (12'' Single) 1967 4 11.03.2018
1967 La Deniere Bouteille (12'' Single) 1967 4 11.03.2018
 Live Albums
2009 Lavilliers Chante Ferre (Live) [CD 1] 2009 13 11.03.2018
2009 Lavilliers Chante Ferre (Live) [CD 2] 2009 12 11.03.2018
2009 Lavilliers Chante Ferre (Live) [CD 3] 2009 4 11.03.2018
2007 Live Tour 1980 [CD 1] 2007 12 11.03.2018
2007 Live Tour 1980 [CD 2] 2007 9 11.03.2018
2005 Escale Au Grand Rex (CD 1) 2005 10 19.03.2015
2005 Escale Au Grand Rex (CD 2) 2005 12 19.03.2015
1978 T'es vivant...? (Live Olympia 1978) 1978 14 11.03.2018
 Compilations, Remixes
2016 Distingue (Anthology) 2016 18 11.03.2018
2014 Acoustique 2014 14 19.03.2015
2009 Les N 1 De Lavilliers (CD 1) 2009 16 11.03.2018
2009 Les N 1 De Lavilliers (CD 2) 2009 18 11.03.2018
2008 Master serie 2008 14 31.07.2009
2007 Collection Prestige 2007 15 11.03.2018
2006 Histoires (Coffret Long Box) [CD 1] 2006 15 11.03.2018
2006 Histoires (Coffret Long Box) [CD 2] 2006 15 11.03.2018
2006 Histoires (Coffret Long Box) [CD 3] 2006 15 11.03.2018
1981 Premiers Pas...(Titres De 1967-68) 1981 10 19.03.2015
Status: Guest
SEARCH
Пользовательского поиска
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
     1  2  3  4  5
 6  7  8  9  10  11  12
 13  14  15  16  17  18  19
 20  21  22  23  24  25  26
 27  28  29  30      
go top

Media ClubCreated by TDG