Media Club - O.S.T.R (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
                                                                                  
directory
border=0

  O.S.T.R

O.S.T.R
  Band/Artist:  O.S.T.R
Country:  Poland
Genre:  Hip-Hop
Style:
URL's:  myspace.com/ostry
 en.wikipedia.org/wiki/O.S.T.R.
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2015 Podro 2015 17 27.05.2015
2014 O.S.T.R. & Marco Polo - Kartagina 2014 17 27.05.2015
2013 O.S.T.R. & Hades - Haos 2013 16 27.05.2015
2011 Jazz, Dwa, Trzy (CD 1) 2011 18 26.05.2015
2011 Jazz, Dwa, Trzy (CD 2) 2011 20 27.05.2015
2010 Tylko Dla Doroslych (CD 1) 2010 15 27.05.2015
2010 Tylko Dla Doroslych (CD 2) 2010 18 27.05.2015
2009 O.C.B. (CD 1) 2009 20 27.05.2015
2009 O.C.B. (CD 2) 2009 20 27.05.2015
2008 Ja Tu Tylko Sprzatam (CD 1) 2008 22 26.05.2015
2008 Ja Tu Tylko Sprzatam (CD 2) 2008 24 26.05.2015
2007 Hollylodz 2007 22 26.05.2015
2006 7 2006
7
22 07.07.2008
2004 Jazzurekcja 2004 22 27.05.2015
2003 Jazz W Wolnych Chwilach (CD 1) 2003 20 27.05.2015
2003 Jazz W Wolnych Chwilach (CD 2) 2003 22 27.05.2015
2002 30 Minut Z Zycia 2002 10 26.05.2015
2002 Tabasko 2002 19 27.05.2015
2001 Masz To Jak W Banku 2001 21 27.05.2015
 Singles, Mini-CD's, EP's
2008 1980 (EP) 2008 6 27.05.2015
2008 Jak Nie Ty, To Kto? (EP) 2008 8 27.05.2015
2002 Kochana Polsko (EP) 2002 11 27.05.2015
2001 Ile Jestem W Stanie Da (EP) 2001 11 27.05.2015
2000 Saturator (EP) 2000 6 27.05.2015
Status: Guest
SEARCH
Пользовательского поиска
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
       1  2  3  4
 5  6  7  8  9  10  11
 12  13  14  15  16  17  18
 19  20  21  22  23  24  25
 26  27  28  29  30  31  
go top

Media ClubCreated by TDG