Media Club - Les Cowboys Fringants (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
                                                                                  
directory
border=0

  Les Cowboys Fringants

Les Cowboys Fringants
  Band/Artist:  Les Cowboys Fringants
Country:  Canada
Genre:  Alternative;  Folk;  Pop;  World
Style:
URL's:  www.cowboysfringants.com
 en.wikipedia.org/wiki/Les_Cowboys_Fringants
 www.allmusic.com/artist/les-cowboys-fringants-mn0000420341
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2011 Que Du Vent 2011 11 13.11.2014
2008 Sur Un Air De Dij Vu 2008 16 13.11.2014
2008 L'expedition 2008 14 13.11.2014
2007 Les Insucces En Spectacle 2007 19 13.11.2014
2007 Au bout du rang 2007 15 13.11.2014
2004 La Grande Messe 2004 16 13.11.2014
2003 Attache Ta Tuque! (CD 1) 2003 15 13.11.2014
2003 Attache Ta Tuque! (CD 2) 2003 15 13.11.2014
2002 Break Syndical 2002 14 13.11.2014
2002 Heures Supplementaires 2002 4 13.11.2014
2000 Motel Capri 2000 16 13.11.2014
1998 Sur mon canape 1998 12 13.11.2014
1997 12 Grandes Chansons 1997 12 13.11.2014
 Live Albums
2010 En Concert Au Zenith De Paris - Live (CD 1) 2010 13 13.11.2014
2010 En Concert Au Zenith De Paris - Live (CD 2: Bonus) 2010 10 13.11.2014
2007 Au Grand Thibtre de Quibec (CD 1) 2007 11 13.11.2014
2007 Au Grand Thibtre de Quibec (CD 2) 2007 12 13.11.2014
Status: Guest
SEARCH
Пользовательского поиска
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
 1  2  3  4  5  6  7
 8  9  10  11  12  13  14
 15  16  17  18  19  20  21
 22  23  24  25  26  27  28
 29  30  31        
go top

Media ClubCreated by TDG