Media Club - Reks (Hennessy Reks / Corey Isiah Christie) (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
 А   Б   В   Г   Д   Е   Ж   З   И   К   Л   М   Н   О   П   Р   С   Т   У   Ф   Х   Ц   Ч   Ш   Э   Ю   Я   
directory
border=0 Сортировка по жанрам Сортировка по странам

  Reks

Reks
  Band/Artist:  Reks
Country:  USA
Genre:  Hip-Hop
Style:
URL's:  myspace.com/Reksmdiesel
 www.facebook.com/pages/Reks-Fans-Page/15283037044
 www.discogs.com/artist/Reks
 www.lastfm.ru/music/Reks
Инфо:
Corey Isiah Christie, более известный под сценическим именем Reks, - бостонский рэпер. Он работал с такими представителями хип-хопа, как DJ Premier, Large Professor, Skyzoo, Big Shug, Termanology, Krumbsnatcha, Statik Selektah, 7L, Edo G и др.
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2014 Hazardis Soundz & DJ DeadEye present: All Eyes On REKS 2014 20 20.03.2014
2013 Revolution Cocktail 2013 22 20.03.2014
2012 Straight, No Chaser 2012 14 22.04.2012
26.07.2012
2012 Rebelutionary 2012 18 26.07.2012
2011 Rhythmatic Eternal King Supreme 2011 16 22.04.2012
2010 In Between The Lines (mixtape) 2010 27 22.04.2012
2010 In Between The Lines, vol. 2 (mixtape) 2010 30 22.04.2012
2009 More Grey Hairs 2009 14 22.04.2012
2008 Grey Hairs 2008 20 05.08.2008
22.04.2012
2008 Grey Hairs: The Instrumentals 2008 20 22.04.2012
2008 Grey Hairs (Bonus CD) 2008 9 22.04.2012
2003 Rekless 2003 22 22.04.2012
2001 Along Came the Chosen 2001 17 22.04.2012
 Singles, Mini-CD's, EP's
2011 25th Hour (Single) (Split) 2011 3 22.04.2012
Status: Guest
SEARCH
Пользовательского поиска
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
     1  2  3  4  5
 6  7  8  9  10  11  12
 13  14  15  16  17  18  19
 20  21  22  23  24  25  26
 27  28  29  30      
go top

Media ClubCreated by TDG