Media Club - Секрет (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
 А   Б   В   Г   Д   Е   Ж   З   И   К   Л   М   Н   О   П   Р   С   Т   У   Ф   Х   Ц   Ч   Ш   Э   Ю   Я   
directory
border=0 Сортировка по жанрам Сортировка по странам

  Секрет

Секрет
  Band/Artist:  Секрет
Country:  Russia
Genre:  Pop;  Rock
Style:
URL's:  thesecret.euro.ru
 secret.spb.ru
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2001 Блюз бродячих собак 2001 12 10.11.2003
05.07.2007
1997 Пять 1997 11 15.04.2008
21.01.2009
1996 Blues De Moscou 1996 11 02.04.2007
1988 Секрет - 88 1988 9 07.03.2008
 Bootlegs
2005 Бутлег 2005 13 21.01.2009
 Compilations, Remixes
1999 Звёздная Серия (CD 1) 1999 24 02.04.2007
1999 Звёздная Серия (CD 2) 1999 19 02.04.2007
1999 Легенды Русского Рока 1999 21 11.01.2008
1997 The Best 1997 17 10.11.2003
1996 Легенды русского рока 1996 21 10.11.2003
1994 Секрет - 1 (1986 - 1987 годы) 1994 15 21.01.2009
1994 Секрет - 2 (1988 - 1989 годы) 1994 14 21.01.2009
 Tributes
L 180.18 / D 17.89 2003 17 32023.01.2004
04.07.2007
Status: Guest
SEARCH
Пользовательского поиска
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
 1  2  3  4  5  6  7
 8  9  10  11  12  13  14
 15  16  17  18  19  20  21
 22  23  24  25  26  27  28
 29  30  31        
go top

Media ClubCreated by TDG