Media Club - Dorso (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
                                                                                  
directory
border=0

  Dorso

Dorso
  Band/Artist:  Dorso
Country:  Chile
Genre:  Rock
Style:
URL's:  www.dorso.cl
 myspace.com/dorsalia
 www.facebook.com/Dorsaliafb
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2012 Recolecciones Macabras del Campo Chileno (CD 1) 2012 7 04.04.2019
2012 Recolecciones Macabras del Campo Chileno (CD 2) 2012 6 04.04.2019
2008 Espacium 2008 14 09.10.2008
1998 Disco Blood 1998 13 04.04.2019
1995 Big Monsters Aventura 1995 12 04.04.2019
1993 El Espanto Surge de la Tumba 1993 11 04.04.2019
1991 Romance 1991 11 04.04.2019
1989 Bajo Una Luna Cambrica 1989 10 04.04.2019
 Live Albums
2007 Unplugged Cosmico 2007 14 04.04.2019
2002 Lari La Live!! 2002 13 04.04.2019
Status: Guest
SEARCH
Пользовательского поиска
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
 1  2  3  4  5  6  7
 8  9  10  11  12  13  14
 15  16  17  18  19  20  21
 22  23  24  25  26  27  28
 29  30  31        
go top

Media ClubCreated by TDG