Media Club - Лоза, Юрий (Юрий Лоза и "Примус") (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
 А   Б   В   Г   Д   Е   Ж   З   И   К   Л   М   Н   О   П   Р   С   Т   У   Ф   Х   Ц   Ч   Ш   Э   Ю   Я   
directory
border=0 Сортировка по жанрам Сортировка по странам

  Лоза, Юрий

Лоза, Юрий
  Band/Artist:  Лоза, Юрий
Country:  Russia
Genre:  Pop
Style:
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2004 Запрещенные песни 2004 14 29.04.2004
2002 Для души и ума 2002 18 30.12.2003
2001 Любовь, любовь...  Тоска 2001 19 30.12.2003
1996 Примус No. 1 1996 12 12.05.2010
1989 Сельский клуб 1989 8 12.05.2010
1989 Боднарь А. и Старый примус 1989 12 12.05.2010
1988 Привет Лозе 1988 11 12.05.2010
1987 Что сказано, то сказано 1987 11 26.01.2012
1985 Девочка в баре 1985 8 12.05.2010
1985 Стоп, монету! 1985 12 12.05.2010
1984 Резиновый Рок 1984 16 12.05.2010
1983 Примус 1983 9 12.05.2010
1983 Путешествие в рок-н-ролл 1983 12 12.05.2010
 Live Albums
2001 Концерт для друзей - Путешествие в рок-н-ролл 2001 21 30.12.2003
 Compilations, Remixes
2002 Grand Collection 2002 20 30.12.2003
08.08.2006
2002 Плот. Лучшие песни 2002 20 30.12.2003
Status: Guest
SEARCH
Пользовательского поиска
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
           1  2
 3  4  5  6  7  8  9
 10  11  12  13  14  15  16
 17  18  19  20  21  22  23
 24  25  26  27  28  29  30
go top

Media ClubCreated by TDG