Media Club - Королева, Наташа (Наташа Королева / Наташа Королёва / Наталия Порывай) (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
 А   Б   В   Г   Д   Е   Ж   З   И   К   Л   М   Н   О   П   Р   С   Т   У   Ф   Х   Ц   Ч   Ш   Э   Ю   Я   
directory
border=0 Сортировка по жанрам Сортировка по странам

  Королева, Наташа

Королева, Наташа
  Band/Artist:  Королева, Наташа
Country:  Russia
Genre:  Dance;  Pop
Style:
URL's:  www.koroleva.ru
 ww.discogs.com/artist/886745-Наташа-Королёва
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2006 Рай там, где ты 2006 12 14.06.2006
01.06.2010
2003 Веришь или нет (feat. Тарзан) 2003 12 09.01.2004
01.06.2010
2002 Осколки прошлого 2002 15 09.01.2004
01.06.2010
2001 Сердце 2001 12 09.01.2004
01.06.2010
2001 Самая Родная (Split) 2001 10 28.04.2010
1997 Бриллианты Слёз 1997 11 28.04.2010
1995 Желтые Тюльпаны 1995 9 28.04.2010
1995 Конфетти 1995 11 28.04.2010
1994 Дельфин И Русалка 1994 10 28.04.2010
1994 Поклонник 1994 10 28.04.2010
1992 Дельфин И Русалка (Vinyl) (Split) 1992 8 28.04.2010
1991 Жёлтые Тюльпаны (Vinyl) 1991 9 28.04.2010
 Singles, Mini-CD's, EP's
1994 Конфетти  (Promo-Single) 1994 3 28.04.2010
 Compilations, Remixes
1999 Звёздная Серия 1999 18 28.04.2010
1999 Лучшие Песни 1999 20 28.04.2010
 Tributes
L 0.20 / D 0.00 1992 10 25624.04.2010
Status: Guest
SEARCH
Пользовательского поиска
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
 1  2  3  4  5  6  7
 8  9  10  11  12  13  14
 15  16  17  18  19  20  21
 22  23  24  25  26  27  28
 29  30          
go top

Media ClubCreated by TDG