Media Club - Samsas Traum (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
                                                                                  
directory
border=0

  Samsas Traum

Samsas Traum
  Band/Artist:  Samsas Traum
Country:  Germany
Genre:  Rock;  Electronica;  Alternative;  Classical;  Pop
Style:
URL's:  www.samsas-traum.info
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2019 Das vergessene Album 2019 14 02.04.2019
2018 Scheiden tut weh 2018 12 02.04.2019
2015 Poesie: Friedrichs Geschichte (CD 1) 2015 12 21.10.2015
2015 Poesie: Friedrichs Geschichte (CD 2): Instrumental 2015 12 21.10.2015
2013 Niemand, Niemand Anderem Als Dir (Limited Im Buchformat) (CD 1) 2013 12 10.06.2013
2013 Niemand, Niemand Anderem Als Dir (Limited Im Buchformat) (CD 2) 2013 5 10.06.2013
2011 Anleitung zum Totsein (CD 1) 2011 12 03.07.2011
01.11.2011
2011 Anleitung zum Totsein (CD 2) 2011 9 03.07.2011
01.11.2011
2011 Kafer.Maden.Wurmer.Spinnen. (Split) (CD 1) 2011 17 23.08.2012
2011 Kafer.Maden.Wurmer.Spinnen. (Split) (CD 2) 2011 18 23.08.2012
2007 Heiliges Herz (Ltd. Edition CD 1) 2007 11 03.07.2008
2007 Heiliges Herz (Ltd. Edition CD 2) 2007 11 03.07.2008
2007 Wenn Schwarzer Regen (CD 1) 2007 11 04.07.2008
2007 Wenn Schwarzer Regen (CD 2) 2007 11 04.07.2008
2005 Die Liebe Gottes (Ltd. Edition CD 1) 2005 12 03.07.2008
2005 Die Liebe Gottes (Ltd. Edition CD 2) 2005 13 03.07.2008
2005 Oh Luna Mein (Ltd. Edition CD 1) 2005 14 03.07.2008
2005 Oh Luna Mein (Ltd. Edition CD 2) 2005 13 03.07.2008
2005 Tineoidea (Ltd. Edition CD 1) 2005 11 03.07.2008
2005 Tineoidea (Ltd. Edition CD 2) 2005 13 03.07.2008
2005 Utopia (Ltd. Edition CD 1) 2005 14 03.07.2008
2005 Utopia (Ltd. Edition CD 2) 2005 13 03.07.2008
2004 Endstation.Eden (CD1) 2004 9 22.06.2004
2004 Endstation.Eden (CD2) 2004 16 22.06.2004
2004 a.Ura und das Schnecken.Haus (CD 1) 2004 11 04.03.2006
03.07.2008
2004 a.Ura und das Schnecken.Haus (CD 2) 2004 14 04.03.2006
03.07.2008
2003 Tineoidea oder: 2003 14 11.02.2004
04.07.2008
2003 Tineoidea oder: 2003 11 11.02.2004
2003 Arachnoidea Oder: 2003 12 20.03.2006
04.07.2008
2003 Arachnoidea Oder: 2003 11 04.07.2008
2002 Utopia 2002 14 11.02.2004
04.07.2008
2000 Oh Luna Mein 2000 14 11.02.2004
04.07.2008
1999 Die Liebe Gottes - Eine marchenhafte Black Metal Operette 1999 12 11.02.2004
 Singles, Mini-CD's, EP's
2015 Wie das ewige Meer (EP) 2015 6 02.04.2019
2002 Ipsissima Verba 2002 10 11.02.2004
 Live Albums
2016 Denn Gott Kann Nicht Wollen, Dass... (Live In Nürnberg - 26.11.2015) 2016 16 02.04.2019
2012 Unbeugsam - Unberechenbar - Unsterblich (Live in Bochum: CD 1) 2012 10 25.03.2012
2012 Unbeugsam - Unberechenbar - Unsterblich (Live in Bochum: CD 2) 2012 10 25.03.2012
 Compilations, Remixes
2015 Maden.Flohmarkt - Die Total Asoziale Raritatensammlung 2015 16 29.07.2015
2013 Leben Bedeutet Kampfen (CD 1) 2013 17 10.07.2013
2013 Leben Bedeutet Kampfen (CD 2) 2013 17 10.07.2013
2010 Vernunft ist Nichts - Gefuehl ist Alles (CD 1) 2010 13 12.11.2010
2010 Vernunft ist Nichts - Gefuehl ist Alles (CD 2) 2010 13 12.11.2010
2010 Vernunft ist Nichts - Gefuehl ist Alles (CD 3) 2010 20 12.11.2010
2009 13 Jahre Lang Dagegen - Anti Bis Zum Tod 2009 13 24.11.2009
2005 Einer Gegen Alle (CD 1): Z.Ahn Um Z.Ahn - A.Ura R.Emixed 2005 13 03.07.2008
2005 Einer Gegen Alle (CD 3): a.Uge Um a.Uge - Werk II Live + Bonus Tracks 2005 31 04.07.2008
2001 Nostalgia 2001 15 03.04.2006
 Tributes
L 26.94 / D 7.43 2004 7 vbr22.06.2004
Status: Guest
SEARCH
Пользовательского поиска
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
 1  2  3  4  5  6  7
 8  9  10  11  12  13  14
 15  16  17  18  19  20  21
 22  23  24  25  26  27  28
 29  30  31        
go top

Media ClubCreated by TDG