Media Club - Giorgia (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
 А   Б   В   Г   Д   Е   Ж   З   И   К   Л   М   Н   О   П   Р   С   Т   У   Ф   Х   Ц   Ч   Ш   Э   Ю   Я   
directory
border=0 Сортировка по жанрам Сортировка по странам

  Giorgia

Giorgia
  Band/Artist:  Giorgia
Country:  Italy
Genre:  Pop
Style:
URL's:  www.giorgia.net/
 www.discogs.com/artist/323606-Giorgia
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
2018 Pop Heart 2018 15 07.03.2019
2008 Live alla 'Casa del Jazz' 2008 5 22.03.2018
2008 Spirito Libero: Viaggi Di Voce (CD 1) 2008 15 22.03.2018
2008 Spirito Libero: Viaggi Di Voce (CD 2) 2008 14 22.03.2018
2008 Spirito Libero: Viaggi Di Voce (CD 3) 2008 15 22.03.2018
2010 B-Sides & Unreleased 2010 16 22.03.2018
2018 Oronero Live (Deluxe Edition) (CD 2) 2018 15 11.02.2018
2018 Oronero Live (Deluxe Edition) (CD 1) 2018 15 11.02.2018
2016 Oronero 2016 15 28.11.2016
2013 Senza Paura 2013 15 19.12.2013
2005 Mtv Unplugged 2005 18 23.02.2013
1999 Girasole 1999 13 23.02.2013
1997 Mangio troppa cioccolata 1997 11 23.02.2013
1994 Giorgia 1994 13 23.02.2013
1995 Come Thelma & Louise 1995 10 23.02.2013
1995 Natural woman - Live in Rome, Vol. I 1995 9 23.02.2013
1995 One more go round - Live in Rome, Vol. II 1995 11 23.02.2013
1996 Strano il mio destino (Live & studio) 1996 7 23.02.2013
2011 Dietro Le Apparenze 2011 13 20.08.2012
2003 Ladra Di Vento 2003 14 20.08.2012
2002 Greatest Hits 2002 17 20.08.2012
2001 Senza Ali 2001 13 20.08.2012
2007 Stonata 2007 15 23.03.2009
Status: Guest
SEARCH
Пользовательского поиска
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
           1  2
 3  4  5  6  7  8  9
 10  11  12  13  14  15  16
 17  18  19  20  21  22  23
 24  25  26  27  28  29  30
go top

Media ClubCreated by TDG