Media Club - Montaner, Ricardo (Ricardo Montaner, Héctor Eduardo Reglero Montaner) (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
                                                                                  
directory
border=0

  Montaner, Ricardo

Montaner, Ricardo
  Band/Artist:  Montaner, Ricardo
Country:  Venesuela
Genre:  Latin;  Pop
Style:
URL's:  www.discogs.com/artist/905430-Ricardo-Montaner
 en.wikipedia.org/wiki/Ricardo_Montaner
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2019 Montaner 2019 10 09.07.2019
2016 Ida y vuelta 2016 19 30.03.2019
2014 Agradecido 2014 16 30.03.2019
2012 Viajero frecuente 2012 15 30.03.2019
2009 Las Cosas Son Como Son 2009 12 20.06.2009
2005 Todo Y Nada 2005 11 27.03.2009
2004 Con La London Metropolitan Orchesta Vol. 2 2004 10 27.03.2009
2003 Prohibido olvidar 2003 11 30.03.2019
2002 Suma 2002 10 27.03.2009
18.05.2009
2001 Sueno Repetido 2001 10 27.03.2009
1999 Con La London Metropolitan Orchesta Vol. 1 1999 11 27.03.2009
1997 Es as 1997 11 30.03.2019
1995 Viene del alma 1995 13 30.03.2019
1994 Una Maana Y Un Camino 1994 24 27.03.2009
1992 Los Hijos Del Sol 1992 12 14.04.2009
1991 En El Ultimo Lugar Del Mundo 1991 11 27.03.2009
1990 Un toque de misterio 1990 10 30.03.2019
1988 2 (LP) 1988 9 30.03.2019
1986 Ricardo Montaner 1986 (LP) 1986 10 30.03.2019
1983 Cada dia 1983 8 30.03.2019
 Singles, Mini-CD's, EP's
2018 Que vas a hacer (Single) 2018 1 30.03.2019
2015 Se desesperaba (El carrito azul) [Remixes] (EP) 2015 3 30.03.2019
2006 Nada (EP) 2006 4 30.03.2019
1999 Con la London Metropolitan Orchestra (Single) 1999 2 30.03.2019
 Compilations, Remixes
2008 Un camino de exitos 2008 14 30.03.2019
2007 Las Mejores Canciones Del Mundo Vol.1 2007 12 27.03.2009
2007 Las Mejores Canciones Del Mundo Vol.2 2007 17 27.03.2009
2006 Las No. 1 de Ricardo Montaner 2006 12 27.03.2009
2005 Lo mejor con la London Metropolitan Orchestra 2005 14 30.03.2019
2001 Gold (CD 1) 2001 16 30.03.2019
2001 Gold (CD 2) 2001 16 30.03.2019
1993 Exitos Y...Algo Mas 1993 14 27.03.2009
Status: Guest
SEARCH
Пользовательского поиска
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
             1
 2  3  4  5  6  7  8
 9  10  11  12  13  14  15
 16  17  18  19  20  21  22
 23  24  25  26  27  28  29
 30            
go top

Media ClubCreated by TDG