Media Club - Renato Zero (Renato Fiacchini) (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
                                                                                  
directory
border=0

  Renato Zero

Renato Zero
  Band/Artist:  Renato Zero
Country:  Italy
Genre:  Pop
Style:
URL's:  www.RenatoZero.com
 www.Zeromania.com/Renato-Zero
 www.discogs.com/artist/445608-Renato-Zero
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2017 Zerovskij - Solo Per Amore (CD 1) 2017 9 13.07.2017
2017 Zerovskij - Solo Per Amore (CD 2) 2017 10 13.07.2017
2016 Alt 2016 14 12.07.2016
2016 Arena - Renato Zero Si Racconta (CD 1) 2016 15 13.07.2017
2013 Amo Capitolo I 2013 14 24.02.2014
2013 Amo Capitolo II 2013 15 24.02.2014
2011 Puro Spirito 2011 19 02.02.2012
2010 Segreto Amore 2010 15 15.12.2010
2009 Presente 2009 17 30.11.2009
2005 Il Dono 2005 12 22.04.2009
2003 Cattura 2003 13 22.04.2009
2001 La Curva Dell'Angelo 2001 13 22.04.2009
2000 I Miei Numeri 2000 12 22.04.2009
2000 Tutti gli zeri del mondo 2000 14 22.04.2009
1995 Sulle Tracce Dell'Imperfetto 1995 8 22.04.2009
1994 L'Imperfetto 1994 12 22.04.2009
1993 Quando Non Sei Piu Di Nessuno 1993 12 22.04.2009
1991 La Coscienza di Zero 1991 18 22.04.2009
1991 Prometeo (CD 1) 1991 11 22.04.2009
1991 Prometeo (CD 2) 1991 12 22.04.2009
1989 Voyeur 1989 11 22.04.2009
1987 Zero (CD 1) 1987 8 22.04.2009
1987 Zero (CD 2) 1987 10 22.04.2009
1986 Soggetti Smarriti 1986 10 22.04.2009
1985 Identikit 1985 16 22.04.2009
1984 Leoni Si Nasce 1984 12 21.04.2009
1982 Via Tagliamento 1965-1970 (CD 1) 1982 9 21.04.2009
1982 Via Tagliamento 1965-1970 (CD 2) 1982 9 21.04.2009
1981 Artide e Antartide (CD 1 - Artide) 1981 10 21.04.2009
1981 Artide E Antartide (Cd 2 - Antartide) 1981 10 21.04.2009
1981 Icaro (CD 1) 1981 10 21.04.2009
1981 Icaro (CD 2) 1981 9 21.04.2009
1980 Tregua (CD 1) 1980 9 21.04.2009
1980 Tregua (CD 2) 1980 9 21.04.2009
1979 EroZero 1979 10 21.04.2009
1978 Zerolandia 1978 11 21.04.2009
1977 Zerofobia 1977 10 21.04.2009
1976 Trapezio 1976 11 21.04.2009
1974 Invenzioni 1974 10 21.04.2009
1973 No! Mamma, No! 1973 11 21.04.2009
 Bootlegs
2005 Duetti 2005 13 22.04.2009
 Singles, Mini-CD's, EP's
1983 Calore (Single) 1983 4 21.04.2009
 Live Albums
2018 Alt in tour (Live) [CD 1] 2018 13 09.03.2019
2018 Alt in tour (Live) [CD 2] 2018 11 09.03.2019
2018 Zerovskij Solo per Amore - Live Dall'Arena di Verona (CD 1) 2018 15 28.03.2019
2018 Zerovskij Solo per Amore - Live Dall'Arena di Verona (CD 2) 2018 17 28.03.2019
2004 Figli del Sogno Live (CD 1) 2004 16 22.04.2009
2004 Figli del Sogno Live (CD 2) 2004 11 22.04.2009
1999 Amore Dopo Amore, Tour Dopo Tour (CD 1) 1999 12 22.04.2009
1999 Amore Dopo Amore, Tour Dopo Tour (CD 2) 1999 8 22.04.2009
 Compilations, Remixes
2016 Arena - Renato Zero Si Racconta (CD 2) 2016 15 13.07.2017
2007 Doppio Zero (CD 1) 2007 17 22.04.2009
2007 Doppio Zero (CD 2) 2007 17 22.04.2009
2006 Renatissimo! (CD 1) 2006 14 22.04.2009
2006 Renatissimo! (CD 2) 2006 13 22.04.2009
2006 Renatissimo! (CD 3) 2006 14 22.04.2009
Status: Guest
SEARCH
Пользовательского поиска
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
             1
 2  3  4  5  6  7  8
 9  10  11  12  13  14  15
 16  17  18  19  20  21  22
 23  24  25  26  27  28  29
 30            
go top

Media ClubCreated by TDG