Media Club - Pino Daniele (Giuseppe Daniele) (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
                                                                                  
directory
border=0

  Pino Daniele

Pino Daniele
  Band/Artist:  Pino Daniele
Country:  Italy
Genre:  Blues;  Pop
Style:
URL's:  www.PinoDaniele.com
 spazioinwind.libero.it/pinodaniele/index.html
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2012 La Grande Madre 2012 12 25.03.2012
2010 Boogie Boogie Man 2010 12 27.12.2010
2009 Electric Jam 2009 6 23.04.2009
15.12.2010
2007 Il Mio Nome E Pino Daniele E Vivo Qui 2007 10 22.04.2009
2005 Iguana Cafe: Latin Blues E Melodie 2005 13 22.04.2009
2004 Passi d'autore 2004 14 22.04.2009
2001 Medina 2001 12 22.04.2009
1999 Come un gelato all'equatore 1999 12 22.04.2009
1996 Non calpestare i fiori nel deserto 1996 13 22.04.2009
1995 Dimmi Cosa Succede Sulla Terra 1995 13 22.04.2009
1994 Bella 'Mbriana 1994 11 22.04.2009
1993 Che Dio Ti Benedica 1993 14 22.04.2009
1993 E Sona Mo' 1993 14 27.12.2010
1991 Sotto 'o sole 1991 10 22.04.2009
1991 Un Uomo In Blues 1991 10 22.04.2009
1989 Mascalzone Latino 1989 10 27.12.2010
1988 Schizzechea With Love 1988 10 22.04.2009
1987 Bonne Soiree (Reissue 1994) 1987 11 22.04.2009
1985 Ferryboat 1985 10 22.04.2009
1984 Musicante (Reissue 1994) 1984 10 22.04.2009
1982 Bella 'mbriana 1982 11 27.12.2010
1981 Vai mo 1981 11 22.04.2009
1980 Nero a meta 1980 12 22.04.2009
 Live Albums
2013 Tutta N'ata Storia - Vai Mo' (Live In Napoli) 2013 14 07.03.2013
2002 Pino Daniele, Francesco de Gregori, Fiorella Manoia, Ron - In Tour (CD 1) 2002 15 22.04.2009
2002 Pino Daniele, Francesco de Gregori, Fiorella Manoia, Ron - In Tour (CD 2) 2002 11 22.04.2009
2002 Concerto Medina Tour 2001 2002 15 27.12.2010
1983 Live @ RTSI 1983 14 27.12.2010
 Compilations, Remixes
2002 Amore senza fine 2002 22 22.04.2009
2000 Napule E': Raccolta Completa (CD 1) 2000 17 22.04.2009
2000 Napule E': Raccolta Completa (CD 2) 2000 17 22.04.2009
2000 Studio Collection (Le Origini - CD 1) 2000 16 22.04.2009
2000 Studio Collection (Le Origini - CD 2) 2000 15 22.04.2009
Status: Guest
SEARCH
Пользовательского поиска
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
         1  2  3
 4  5  6  7  8  9  10
 11  12  13  14  15  16  17
 18  19  20  21  22  23  24
 25  26  27  28  29  30  
go top

Media ClubCreated by TDG