Media Club - Mercedes Sosa (San Miguel de Tucuman) (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
                                                                                  
directory
border=0

  Mercedes Sosa

Mercedes Sosa
  Band/Artist:  Mercedes Sosa
Country:  Argentina
Genre:  Folk;  Latin
Style:
URL's:  www.MercedesSosa.com.ar
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2009 Cantora 1 2009 17 25.09.2009
11.05.2012
2009 Cantora 2 2009 18 25.09.2009
11.05.2012
2005 Corazon Libre 2005 15 29.04.2009
2004 O Melhor de 2004 14 29.04.2009
2000 Misa criolla 2000 11 29.04.2009
1998 Al despertar 1998 17 12.05.2009
25.05.2012
1996 Escondido en mi pais 1996 15 12.05.2009
1995 Si se calla el cantor 1995 12 12.05.2009
1993 Sino 1993 12 29.04.2009
1991 De mi 1991 12 29.04.2009
1988 Amigos mios 1988 12 29.04.2009
1986 Mercedes Sosa '86 1986 10 12.05.2009
1985 Gracias A La Vida 1985 12 29.04.2009
1985 Vengo a ofrecer mi corazon 1985 10 29.04.2009
1984 Sera posible el sur? 1984 10 29.04.2009
1983 Como un pajaro libre 1983 11 29.04.2009
1983 Recital 1983 12 29.04.2009
1980 A quien doy 1980 11 12.05.2009
1979 Serenata para la tierra de uno 1979 12 29.04.2009
1977 Interpreta a Atahualpa Yupanqui 1977 12 29.04.2009
1976 En direccion del viento 1976 12 29.04.2009
1976 La mamancy 1976 12 29.04.2009
1975 A que florezca mi pueblo 1975 12 29.04.2009
1973 Canciones Para Mi America 1973 12 29.04.2009
1972 Cantata Sudamericana 1972 8 29.04.2009
1971 Homenaje a Violetta Parra 1971 11 29.04.2009
1969 Mujeres Argentinas 1969 8 29.04.2009
1968 Con sabor a Mercedes Sosa 1968 12 12.05.2009
1967 Para Cantarle A Mi Gente 1967 12 29.04.2009
1966 Hermano 1966 12 29.04.2009
1966 Yo no canto por cantar 1966 12 12.05.2009
1965 Canciones con Fundamento 1965 12 29.04.2009
1959 Maestros Del Folklore 1959 12 29.04.2009
1959 La voz de la zafra 1959 12 12.05.2009
 Live Albums
2003 Argentina quiere cantar! (feat. Victor Heredia & Leon Gieco) 2003 13 29.04.2009
2001 Acustico en vivo (Live at Buenos Aires - CD 1) 2001 12 29.04.2009
2001 Acustico en vivo (Live at Buenos Aires - CD 2) 2001 12 29.04.2009
1993 30 Anos 1993 20 29.04.2009
1989 En vivo en Europa (Live In Europe) 1989 12 12.05.2009
1985 Corazon americano (feat. Leon Gieco & Milton Nascimento) 1985 2 29.04.2009
1982 Mercedes Sosa en Argentina (CD 1) 1982 10 29.04.2009
1982 Mercedes Sosa en Argentina (CD 2) 1982 10 29.04.2009
1980 Gravado ao vivo no Brasil 1980 14 12.05.2009
 Compilations, Remixes
2003 Gracias a la Vida 2003 15 29.04.2009
1996 Voz Y Sentimiento 1996 14 29.04.2009
Status: Guest
SEARCH
Пользовательского поиска
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
     1  2  3  4  5
 6  7  8  9  10  11  12
 13  14  15  16  17  18  19
 20  21  22  23  24  25  26
 27  28  29  30      
go top

Media ClubCreated by TDG