Media Club - Manowar (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
 А   Б   В   Г   Д   Е   Ж   З   И   К   Л   М   Н   О   П   Р   С   Т   У   Ф   Х   Ц   Ч   Ш   Э   Ю   Я   
directory
border=0 Сортировка по жанрам Сортировка по странам

  Manowar

Manowar
  Band/Artist:  Manowar
Country:  USA
Genre:  Rock;  Alternative
Style:
URL's:  www.Manowar.com
 www.facebook.com/Manowar
 myspace.com/ManowarOfficial
 myspace.com/ManowarDefendersOfSteel
 www.discogs.com/artist/253699-Manowar
 www.spirit-of-metal.com/en/band/Manowar
 www.metal-archives.com/bands/Manowar/83
 www.TheKingdomOfSteel.com
 www.manowar-collection.de
 www.manowar-gallery.com
Инфо:
- Ross "the Boss" Friedman
- tribute-group: «Nanowar of Steel»
Этот традиционалистский тяжелый металлический квартет из США (чей девиз - "Смерть ложному металлу") был сформирован в 1981 году басистом Джоем Демайо (ранее состоявшим в обслуге more info >>
Новости:
News related to this artist - 1   (show all >>)
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2019 Hail to England MMXIX (Imperial Edition) 2019 7 07.04.2019
2014 Kings of Metal MMXIV (Silver Edition: CD 1) 2014 11 09.02.2014
2014 Kings of Metal MMXIV (Silver Edition: CD 2) 2014 7 09.02.2014
2012 The Lord Of Steel (Hammer Edition) 2012 11 16.06.2012
25.10.2012
2012 The Lord Of Steel (LP) 2012 10 20.12.2014
2011 Battle Hymns MMXI (LP 1) 2011 7 20.12.2014
2011 Battle Hymns MMXI (LP 2) 2011 7 20.12.2014
2010 Battle Hymns MMXI 2010 10 01.12.2010
10.12.2010
2010 Battle Hymns MMXI (Deluxe 2011 Edition: Bonus CD) 2010 4 16.06.2012
2007 Gods Of War 2007 16 26.02.2007
2007 Gods Of War (LP 1) 2007 9 20.12.2014
2007 Gods Of War (LP 2) 2007 7 20.12.2014
2002 Warriors Of The World 2002 11 31.05.2002
06.10.2006
2002 Warriors Of The World (10th Anniversary 2013 Remastered Edition) 2002 12 30.08.2013
2002 Warriors Of The World (LP) 2002 11 20.12.2014
2002 Warriors Of The World (Original Japan Release) 2002 12 20.12.2014
2001 Battle Hymns (1982 Remastered) (Silver Edition) 2001 8 02.03.2010
2001 Into Glory Ride (1983 Remastered) (Silver Edition) 2001 7 02.03.2010
2001 Hail To England (1984 Remastered) (Silver Edition) 2001 7 02.03.2010
1996 Louder Than Hell 1996 10 05.07.2002
06.10.2006
1996 Louder Than Hell (LP) 1996 10 20.12.2014
1996 Louder Than Hell (Original Japan Release) 1996 10 20.12.2014
1992 The Triumph of Steel 1992 8 05.07.2002
06.10.2006
1992 Kills (LP) 1992 8 20.12.2014
1992 The Triumph Of Steel (LP 1) 1992 3 20.12.2014
1992 The Triumph Of Steel (LP 2) 1992 5 20.12.2014
1992 The Triumph Of Steel (Original Japan Release) 1992 8 20.12.2014
1988 Kings of Metal 1988 10 05.07.2002
06.10.2006
1988 Kings Of Metal (LP) 1988 10 20.12.2014
1988 Kings Of Metal (Original Japan Release) 1988 10 20.12.2014
1987 Fighting the World 1987 9 05.07.2002
06.10.2006
1987 Fighting The World (LP) 1987 9 20.12.2014
1987 Fighting The World (Original Japan Release) 1987 9 20.12.2014
1984 Hail To England 1984 7 09.04.2003
25.02.2010
1984 Sign Of The Hammer 1984 8 09.04.2003
06.10.2006
1984 Hail To England (LP) 1984 7 20.12.2014
1984 Hail To England (Original Japan Release) 1984 7 20.12.2014
1984 Sign Of The Hammer (LP) 1984 8 20.12.2014
1984 Sign Of The Hammer (Original Japan Release) 1984 8 20.12.2014
1983 Into Glory Ride 1983 7 09.04.2003
25.02.2010
1983 Into Glory Ride (LP) 1983 7 20.12.2014
1983 Into Glory Ride (Original Japan Release) 1983 7 20.12.2014
1982 Battle Hymns 1982 8 09.04.2003
25.02.2010
1982 Battle Hymns (LP) 1982 8 20.12.2014
1982 Battle Hymns (Original Japan Release) 1982 8 20.12.2014
1981 Demo 1981 2 02.03.2010
 Bootlegs
2003 War of The Worlds (CD 1) 2003 16 14.02.2006
2003 War of The Worlds (CD 2) 2003 12 14.02.2006
2002 Live in Germany: The Ringfest 2002 12 30.08.2007
1999 Live in Moscow (DK Gorbunov - December 5, 1999) 1999 23 29.10.2003
1992 CH 84 (Switzerland - 1984) 1992 10 30.08.2007
1992 Live USA '92 1992 12 20.12.2014
1987 Live & Alive (Live in Netherlands) 1987 10 02.03.2010
1987 Live in Tilburg '87 1987 13 20.12.2014
 Singles, Mini-CD's, EP's
2019 The Final Battle I (EP) 2019 4 31.03.2019
2013 The Lord Of Steel - Live (EP) 2013 6 30.08.2013
2012 El Gringo (Single) 2012 1 28.06.2012
2009 Thunder In The Sky (CD 1) 2009 6 15.06.2009
25.02.2010
2009 Thunder In The Sky (CD 2) 2009 15 15.06.2009
25.02.2010
2008 Die With Honor 2008 1 02.03.2010
2007 Silent Night (Limited X-Mas Edition Single) 2007 1 02.03.2010
2007 Silent Night (Single) 2007 2 20.12.2014
2006 The Sons Of Odin (EP) 2006 5 16.10.2006
2005 King Of Kings 2005 2 02.03.2010
2002 The Dawn Of Battle (Single) 2002 3 09.04.2003
25.02.2010
2002 Warriors Of The World United (Single) 2002 3 22.01.2007
2002 An American Trilogy 2002 3 02.03.2010
2002 Warriors Of The World United, Part 2 (Single) 2002 3 20.12.2014
1999 Live in France (Single) 1999 4 02.03.2010
1999 Live in Germany (Single) 1999 3 02.03.2010
1999 Live in Portugal (Single) 1999 3 02.03.2010
1999 Live In Spain (Single) 1999 3 02.03.2010
1997 Courage - Live (Single) 1997 3 20.12.2014
1996 Return Of The Warlord (Single) 1996 2 13.01.2005
25.02.2010
1996 Courage 1996 2 02.03.2010
1996 Number 1 1996 3 02.03.2010
1993 Defender 1993 2 02.03.2010
1992 Metal Warriors 1992 4 02.03.2010
1988 Kings Of Metal / Herz Aus Stahl (Single) 1988 3 02.03.2010
1987 Blow Your Speakers 1987 2 02.03.2010
1984 All Men Play On Ten (Single) 1984 2 30.08.2007
1984 Defender 1984 2 11.01.2010
1983 Defender (Single) 1983 2 20.12.2014
 Live Albums
2007 Gods Of War (Live) (CD 1) 2007 14 02.03.2010
2007 Gods Of War (Live) (CD 2) 2007 8 02.03.2010
2006 The Absolute Power ( 2006 29 13.01.2007
2006 The Day The Earth Shock - The Absolute Power (DVD 1) 2006 35 16.01.2008
2006 The Day The Earth Shock - The Absolute Power (DVD 2) 2006 42 16.01.2008
2005 Live At The Earthshaker Festival (2005-07-23) (CD 1) 2005 20 02.03.2010
2005 Live At The Earthshaker Festival (2005-07-23) (CD 2) 2005 9 02.03.2010
1999 Hell On Stage (CD 1) 1999 8 29.10.2003
25.02.2010
1999 Hell On Stage (CD 2) 1999 8 29.10.2003
25.02.2010
1999 Hell On Stage (CD 3: Bonus) 1999 3 20.12.2014
1997 Hell On Wheels (CD 1) 1997 11 29.10.2003
06.10.2006
1997 Hell On Wheels (CD 2) 1997 12 29.10.2003
06.10.2006
 Compilations, Remixes
2019 Hail And Kill 2019 25 22.05.2019
2009 Hell On Earth Part V 2009 20 18.02.2010
2004 Manowar - Russian Tribute 2004 14 25.07.2005
2002 Master Of The Wind 2002 13 09.04.2003
2002 Best Ballads 2002 11 05.01.2006
01.05.2012
1998 Steel Warriors 1998 12 02.03.2010
1998 The Kingdom Of Steel 1998 16 02.03.2010
1997 Anthology 1997 14 02.03.2010
1994 The Hell Of Steel: Best Of Manowar 1994 14 30.08.2007
06.06.2008
 Tributes
L 77.94 / D 4.73 2002 15 19228.04.2007
L 438.59 / D 25.45 1999 4 32016.07.2002
03.12.2010
Status: Guest
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
       1  2  3  4
 5  6  7  8  9  10  11
 12  13  14  15  16  17  18
 19  20  21  22  23  24  25
 26  27  28  29  30  31  
go top

Media ClubCreated by TDG