Media Club - Endstufe (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
                                                                                  
directory
border=0

  Endstufe

Endstufe
  Band/Artist:  Endstufe
Country:  Germany
Genre:  Alternative
Style:
URL's:  www.endstufebremen.de/
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2013 Steht Auf! 2013 11 25.06.2013
2008 Glatzenparty (Limited Digipack Edition) 2008 17 25.06.2013
2007 Wir Sind Keine Engel (Split) 2007 12 25.06.2013
2006 Feuer Frei 2006 12 25.06.2013
2005 Demos & White Power (Split) 2005 21 25.06.2013
2000 Mit Den Jungs Auf Tour 2000 12 25.06.2013
1999 9698 1999 16 25.06.2013
1996 Der Tod Ist Uberall 1996 10 25.06.2013
1994 Schutze Deine Kinder 1994 9 25.06.2013
1993 Glatzenparty 1993 16 25.06.2013
1991 Allzeit Bereit (Split) 1991 12 25.06.2013
1990 Der Clou 1990 14 25.06.2013
1990 Skinhead Rock'n'roll 1990 9 25.06.2013
1984 Gruss An Deutschland 1984 9 25.06.2013
1984 A Way Of Life Demotape 1984 15 25.06.2013
 Singles, Mini-CD's, EP's
2009 Deutschland Wir Stehen Zu Dir (Re-Edition) 2009 2 17.09.2009
2007 Auf Die Ohren Vol. I (Split) 2007 3 25.06.2013
1995 Die Welt Gehorte Uns 1995 3 25.06.2013
1990 Parole Spass (Split) 1990 2 25.06.2013
1990 Schenk Noch Einen Ein 1990 2 25.06.2013
 Live Albums
2010 Live (Wo Wir Sind Brennt Die Luft) 2010 12 25.06.2013
1999 Karneval In Bremen 1999 15 25.06.2013
1998 Live in Mallorca '98 1998 11 25.06.2013
1984 Live In Bremen '84 1984 8 25.06.2013
 Compilations, Remixes
2000 Wir Sind Die Strasse 2000 10 25.06.2013
1999 Wir Kriegen Euch Alle..... 1999 9 25.06.2013
1998 Renees, Wir Lieben Euch! 1998 10 25.06.2013
1996 1983-1994 - Victory (Reissue) 1996 14 25.06.2013
1994 Raritaten 1983-1994 1994 16 25.06.2013
 Tributes
L 0.00 / D 0.00 2005 21 19231.08.2013
Status: Guest
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
         1  2  3
 4  5  6  7  8  9  10
 11  12  13  14  15  16  17
 18  19  20  21  22  23  24
 25  26  27  28  29  30  31
go top

Media ClubCreated by TDG