Media Club - Niagara (FRA) (Daniel Chevenez & Muriel Moreno) (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
                                                                                  
directory
border=0

  Niagara (FRA)

Niagara (FRA)
  Band/Artist:  Niagara (FRA)
Country:  France
Genre:  Pop
Style:
URL's:  niagaramusic.artistes.universalmusic.fr/home.htm
 www.discogs.com/artist/Niagara+(2)
 www.discogs.com/artist/Daniel+Chenevez
 www.discogs.com/artist/Muriel+Moreno
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2001 Toute Seule 2001 15 25.09.2018
1992 La Verite 1992 13 12.01.2010
1991 Religion (Limited Edition) 1991 14 25.09.2018
1990 Religion 1990 11 12.01.2010
1988 Quel Enfer! 1988 11 12.01.2010
1986 Encore Un Dernier Baiser 1986 11 12.01.2010
 Singles, Mini-CD's, EP's
2002 Je N'oublierai Jamais (Single) 2002 2 25.09.2018
1993 Le Minotaure (Single) 1993 4 25.09.2018
1993 Un Million D'annees (Single) 1993 3 25.09.2018
1992 La Fin Des Etoiles (Single) 1992 3 25.09.2018
1991 La Vie Est Peut-Etre Belle (Single) 1991 3 25.09.2018
1991 Psychotrope (Single) 1991 3 25.09.2018
1990 J'ai Vu (Single) 1990 4 25.09.2018
1990 Pendant Que Les Champs Brulent (Single) 1990 3 25.09.2018
1989 L'amour A La Plage (12'' Single) 1989 2 25.09.2018
1988 Assez! (Single) 1988 3 25.09.2018
1988 Baby Louis (Single) 1988 3 25.09.2018
1988 Flammes De L'enfer (12'' Single) 1988 2 25.09.2018
1988 Soleil D'hiver (Single) 1988 3 25.09.2018
1987 Quand La Ville Dort (12'' Single) 1987 2 25.09.2018
1986 Je Dois M'en Aller (12'' Single) 1986 2 25.09.2018
1985 Tchiki Boum (12' Single)' 1985 2 25.09.2018
 Compilations, Remixes
2002 Flammes (Best Of...) 2002 18 12.01.2010
Status: Guest
SEARCH
Пользовательского поиска
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
 1  2  3  4  5  6  7
 8  9  10  11  12  13  14
 15  16  17  18  19  20  21
 22  23  24  25  26  27  28
 29  30  31        
go top

Media ClubCreated by TDG