Media Club - Jeanette (ESP) (Janette Anne Dimech, Pic-Nic) (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
 А   Б   В   Г   Д   Е   Ж   З   И   К   Л   М   Н   О   П   Р   С   Т   У   Ф   Х   Ц   Ч   Ш   Э   Ю   Я   
directory
border=0 Сортировка по жанрам Сортировка по странам

  Jeanette (ESP)

Jeanette (ESP)
  Band/Artist:  Jeanette (ESP)
Country:  Spain
Genre:  Folk;  Pop;  World
Style:
URL's:  www.facebook.com/JanetteAnneDimech
 www.facebook.com/jeanetteoficial
 www.jeanetterebelde.com
 www.discogs.com/artist/798484-Jeanette-Dimech
 en.wikipedia.org/wiki/Jeanette_(singer)
Инфо:
- Pic-Nic
Janette Anne Dimech (10 октября 1951, Лондон) – исполнительница, известная в нашей стране под именем Jeanette (Жанетт). Наполовину бельгийка, наполовину испанка, родилась в Лондоне, выросла в США, в 12 лет переехала в Испанию...
more info >>
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
1989 Loca por la musica 1989 10 11.01.2015
1988 Corazon de Poeta (Reissue 1998) 1988 10 11.01.2015
1984 Ojos en el sol 1984 10 11.01.2015
1983 Reluz 1983 10 11.01.2015
1981 Corazon De Poeta 1981 10 09.12.2009
23.12.2014
1977 Todo es nuevo (en Frances) 1977 11 11.01.2015
1977 Todo es nuevo 1977 12 11.01.2015
1976 Porque Te Vas 1976 12 11.01.2015
1973 Palabras, promesas 1973 10 11.01.2015
 Singles, Mini-CD's, EP's
1974 Porque Te Vas (Single) 1974 2 11.01.2015
 Compilations, Remixes
2005 20 exitos originales 2005 20 11.01.2015
2004 15 de Coleccion 2004 15 09.12.2009
23.12.2014
2001 Todas sus grabaciones en Discos Hispavox (1967-1976) (CD 1) (feat. Pic-Nic) 2001 16 11.01.2015
2001 Todas sus grabaciones en Discos Hispavox (1967-1976) (CD 2) (feat. Pic-Nic) 2001 18 11.01.2015
1998 Coleccion Original 1998 16 11.01.2015
1996 Sigo Rebelde (CD 1) 1996 14 11.01.2015
1996 Sigo Rebelde (CD 2) 1996 14 11.01.2015
1988 Sus Mas Lindas Canciones 1988 15 09.12.2009
16.01.2015
1976 Porque te vas y 9 exitos mas 1976 10 11.01.2015
Status: Guest
SEARCH
Пользовательского поиска
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
         1  2  3
 4  5  6  7  8  9  10
 11  12  13  14  15  16  17
 18  19  20  21  22  23  24
 25  26  27  28  29  30  
go top

Media ClubCreated by TDG