Media Club - Dalla, Lucio (Lucio Dalla) (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
                                                                                  
directory
border=0

  Dalla, Lucio

Dalla, Lucio
  Band/Artist:  Dalla, Lucio
Country:  Italy
Genre:  Pop;  World
Style:
URL's:  www.LucioDalla.it
 myspace.com/lucio1943
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2018 Duvudub (CD 1) 2018 18 15.03.2019
2018 Duvudub (CD 2) 2018 19 15.03.2019
2018 Duvudub (CD 3) 2018 16 15.03.2019
2018 Duvudub (CD 4) 2018 17 15.03.2019
2011 Questo E' Amore (CD 1) 2011 15 30.03.2012
2011 Questo E' Amore  (CD 2) 2011 16 30.03.2012
2009 Angoli Nel Cielo 2009 10 27.12.2010
07.12.2011
2007 Il Contrario Di Me 2007 10 30.11.2011
2003 Lucio 2003 12 30.11.2011
2002 Caro Amico Ti Scrivo 2002 16 30.11.2011
2001 Luna Matana 2001 11 30.11.2011
1999 Ciao 1999 11 30.11.2011
1998 Gli Anni Settanta (CD 1) 1998 12 27.12.2010
1998 Gli Anni Settanta (CD 2) 1998 12 27.12.2010
1996 Canzoni 1996 13 10.12.2009
1993 Attenti Al Lupo 1993 14 30.11.2011
1993 Henna 1993 10 30.11.2011
1990 Cambio 1990 9 30.11.2011
1990 Il Primo Lucio Dalla 1990 12 30.11.2011
1988 In Europa (Split) 1988 10 30.11.2011
1988 L'album Di Lucio Dalla (CD 1) 1988 18 30.11.2011
1988 L'album Di Lucio Dalla (CD 2) 1988 13 30.11.2011
1988 Dalla Morandi 1988 15 27.11.2016
1987 Per Gioco Per Amore 1987 15 30.11.2011
1986 Dallamericaruso 1986 12 10.12.2009
07.12.2011
1985 Bugie 1985 8 30.11.2011
1984 Viaggi Organizzati 1984 8 30.11.2011
1983 1983 1983 7 30.11.2011
1981 Q Disc 1981 4 30.11.2011
1981 Torino, Milano E Dintorni 1981 9 30.11.2011
1980 Dalla 1980 8 27.12.2010
1979 Banana Republic (Split) 1979 10 30.11.2011
1979 Lucio Dalla 1979 9 30.11.2011
1977 Come E' Profondo Il Mare 1977 8 30.11.2011
1976 Automobili 1976 6 30.11.2011
1975 Anidride Solforosa 1975 10 30.11.2011
1973 Il Giorno Aveva 5 Teste 1973 10 30.11.2011
1971 Storie Di Casa Mia 1971 11 30.11.2011
1970 Terra Di Gabiola 1970 12 30.11.2011
1969 Geniale? 1969 11 30.11.2011
1966 1999 1966 11 30.11.2011
 Live Albums
1992 Amen 1992 11 30.11.2011
 Compilations, Remixes
2012 The Best Of Lucio Dalla (CD 1) 2012 14 27.04.2012
2012 The Best Of Lucio Dalla (CD 2) 2012 13 27.04.2012
2012 The Best Of Lucio Dalla (CD 3) 2012 13 27.04.2012
2012 The Best Of Lucio Dalla (CD 4) 2012 13 27.04.2012
2006 12000 Lune (CD 1) 2006 17 30.11.2011
2006 12000 Lune (CD 2) 2006 16 30.11.2011
2006 12000 Lune (CD 3) 2006 20 30.11.2011
1998 Gli Anni Settanta  Antologia (CD 1) 1998 12 27.11.2016
1998 Gli Anni Settanta  Antologia (CD 2) 1998 12 27.11.2016
1995 The Best Of 1995 12 10.12.2009
1976 4 Marzo E Altre Storie 1976 10 30.11.2011
 Tributes
L 1.03 / D 1.07 1995 15 19205.03.2008
L 0.00 / D 0.00 2010 15 32010.03.2019
L 0.00 / D 0.00 2010 14 32010.03.2019
Status: Guest
SEARCH
Пользовательского поиска
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
     1  2  3  4  5
 6  7  8  9  10  11  12
 13  14  15  16  17  18  19
 20  21  22  23  24  25  26
 27  28  29  30  31    
go top

Media ClubCreated by TDG