Media Club - Mannoia, Fiorella (Fiorella Mannoia) (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
 А   Б   В   Г   Д   Е   Ж   З   И   К   Л   М   Н   О   П   Р   С   Т   У   Ф   Х   Ц   Ч   Ш   Э   Ю   Я   
directory
border=0 Сортировка по жанрам Сортировка по странам

  Mannoia, Fiorella

Mannoia, Fiorella
  Band/Artist:  Mannoia, Fiorella
Country:  Italy
Genre:  Pop;  World
Style:
URL's:  myspace.com/FMannoia
 myspace.com/158940705
 www.FiorellaMannoia.it
 www.discogs.com/artist/371804-Fiorella-Mannoia
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2019 Personale 2019 13 05.04.2019
2016 Combattente 2016 11 25.11.2016
2016 Combattente (Deluxe Edition) 2016 18 02.03.2018
2013 A Te 2013 11 13.11.2013
2013 A te (Deluxe Edition) 2013 16 02.03.2018
2012 Sud 2012 12 16.11.2012
2010 Il Tempo E L'Armonia (Deluxe Edition, CD 1) 2010 10 01.10.2010
2010 Il Tempo E L'Armonia (Deluxe Edition, CD 2) 2010 12 01.10.2010
2009 Ho Imparato A Sognare 2009 12 22.12.2009
2008 Il Movimento del Dare 2008 10 29.12.2009
2007 Canzoni Nel Tempo (CD 1) 2007 16 29.12.2009
2007 Canzoni Nel Tempo (CD 2) 2007 17 29.12.2009
2006 Onda tropicale 2006 13 29.12.2009
2001 Fragile 2001 9 02.03.2018
1997 Belle Speranze 1997 10 29.12.2009
1994 Gente Comune 1994 10 13.10.2010
1993 Le canzoni 1993 15 23.12.2009
1992 I treni a vapore 1992 9 02.03.2018
1989 Di terra e di vento (LP) 1989 8 02.03.2018
1988 Canzoni per parlare (LP) 1988 9 02.03.2018
1986 Fiorella Mannoia (LP) 1986 8 02.03.2018
1985 Momento delicato 1985 10 13.10.2010
1972 Foresi & Co 1972 10 22.12.2009
 Bootlegs
2009 Platinum Collection (CD 1) 2009 17 29.12.2009
2009 Platinum Collection (CD 2) 2009 17 29.12.2009
2009 Platinum Collection (CD 3) 2009 18 29.12.2009
 Live Albums
2012 Sud il tour (CD 1) 2012 11 02.03.2018
2012 Sud il tour (CD 2) 2012 11 02.03.2018
2004 Concerti (CD 1) 2004 11 29.12.2009
2004 Concerti (CD 2) 2004 12 29.12.2009
2003 In Tour (ft. Pino Daniele, Francesco De Gregori, Ron) [CD 1] 2003 14 02.03.2018
2003 In Tour (ft. Pino Daniele, Francesco De Gregori, Ron) [CD 2] 2003 12 02.03.2018
2002 Pino Daniele, Francesco De Gregori, Fiorella Mannoia, Ron - In Tour (CD 1) (Split) 2002 15 29.12.2009
2002 Pino Daniele, Francesco De Gregori, Fiorella Mannoia, Ron - In Tour (CD 2) (Split) 2002 11 29.12.2009
1999 Certe piccole voci (CD 1) 1999 13 02.03.2018
1999 Certe piccole voci (CD 2) 1999 12 02.03.2018
 Compilations, Remixes
2016 Unreleased & Rarities 2016 15 02.03.2018
2015 Best of (CD 1) 2015 16 02.03.2018
2015 Best of (CD 2) 2015 16 02.03.2018
2015 Best of (CD 3) 2015 16 02.03.2018
2014 Fiorella (CD 1) 2014 16 02.03.2018
2014 Fiorella (CD 2) 2014 15 02.03.2018
Status: Guest
SEARCH
Пользовательского поиска
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
       1  2  3  4
 5  6  7  8  9  10  11
 12  13  14  15  16  17  18
 19  20  21  22  23  24  25
 26  27  28  29  30  31  
go top

Media ClubCreated by TDG