Media Club - Joaquin Sabina (Joaquin Ramon Martinez Sabina, Joaquín Sabina, Joaquín Ramón Martínez Sabina) (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
                                                                                  
directory
border=0

  Joaquin Sabina

Joaquin Sabina
  Band/Artist:  Joaquin Sabina
Country:  Spain
Genre:  Latin;  Pop
Style:
URL's:  www.JSabina.com
 www.discogs.com/artist/516080-Joaquín-Sabina
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2017 Lo Niego Todo 2017 12 08.11.2017
2005 Alivio de luta 2005 13 25.12.2009
1999 19 dias y 500 noches 1999 13 25.12.2009
1998 Enemigos intimos 1998 14 25.12.2009
1996 Yo, mi, me,contigo 1996 13 25.12.2009
1994 Esta boca es mia 1994 13 25.12.2009
1992 Fisica y quimica 1992 11 25.12.2009
1990 Mentiras piadosas 1990 12 25.12.2009
1988 El hombre del traje gris 1988 12 25.12.2009
1987 Hotel, dulce hotel 1987 9 25.12.2009
1986 Viceversa en directo (CD 1) 1986 10 25.12.2009
1986 Viceversa en directo (CD 2) 1986 11 25.12.2009
1985 Juez y parte 1985 10 25.12.2009
1984 Ruleta rusa 1984 10 25.12.2009
1981 La mandragora (feat. Alberto Perez) (Split) 1981 13 25.12.2009
1980 Malas companias 1980 10 25.12.2009
1978 Inventario 1978 10 25.12.2009
Status: Guest
SEARCH
Пользовательского поиска
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
   1  2  3  4  5  6
 7  8  9  10  11  12  13
 14  15  16  17  18  19  20
 21  22  23  24  25  26  27
 28  29  30        
go top

Media ClubCreated by TDG