Media Club - Долина, Лариса (Лариса Долина) (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
 А   Б   В   Г   Д   Е   Ж   З   И   К   Л   М   Н   О   П   Р   С   Т   У   Ф   Х   Ц   Ч   Ш   Э   Ю   Я   
directory
border=0 Сортировка по жанрам Сортировка по странам

  Долина, Лариса

Долина, Лариса
  Band/Artist:  Долина, Лариса
Country:  Russia
Genre:  Pop;  Jazz
Style:
URL's:  www.LarisaDolina.com
 ru.wikipedia.org/wiki/Долина,_Лариса_Александровна
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2009 Carnival Of Jazz 2 (CD 1) (Split) 2009 9 26.04.2010
2009 Carnival Of Jazz 2 (CD 2) (Split) 2009 9 26.04.2010
2008 Hollywood Mood 2008 9 26.04.2010
2006 Обожженная душа 2006 14 26.04.2010
2004 Оттепель 2004 18 27.05.2004
31.05.2010
2003 Острова Любви 2003 14 26.04.2010
2002 Carnaval of Jazz 2002 21 01.06.2004
2001 Погода в доме 2001 17 27.05.2004
31.05.2010
2000 По-Новому Жить 2000 12 26.04.2010
2000 Эпиграф 2000 6 26.04.2010
1999 Певица и музыкант 1999 13 27.05.2004
31.05.2010
1998 Счастливая доля 1998 13 27.05.2004
31.05.2010
1996 Прощай. ..Нет... До Свидания 1996 13 26.04.2010
1995 Долина в долине страстей или Ночь любви 1995 12 27.05.2004
31.05.2010
1993 Прости меня 1993 9 27.05.2004
31.05.2010
1993 Льдинка 1993 16 26.04.2010
1993 Привыкай 1993 10 26.04.2010
1989 Новый День 1989 11 26.04.2010
1985 Затяжной Прыжок 1985 9 26.04.2010
 Singles, Mini-CD's, EP's
2001 Новый год (Single) 2001 4 26.04.2010
 Compilations, Remixes
2003 The Best 2003 19 26.04.2010
 Tributes
L 0.00 / D 0.00 2002 13 32030.08.2012
L 0.00 / D 0.00 2002 13 32030.08.2012
Status: Guest
SEARCH
Пользовательского поиска
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
 1  2  3  4  5  6  7
 8  9  10  11  12  13  14
 15  16  17  18  19  20  21
 22  23  24  25  26  27  28
 29  30  31        
go top

Media ClubCreated by TDG