Media Club - Nocte Obducta (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
                                                                                  
directory
border=0

  Nocte Obducta

Nocte Obducta
  Band/Artist:  Nocte Obducta
Country:  Germany
Genre:  Rock
Style:
URL's:  www.nocte-obducta.de/
 myspace.com/nocteobductawww.facebook.com/pages/Nocte-Obducta/189142951148369?sk=wall
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2020 Irrlicht (Es schlagt dem Mond ein kaltes Herz) 2020 7 18.12.2020
2017 Totholz - Ein Raunen aus dem Klammwald 2017 7 24.03.2017
2016 Mogontiacum (Nachdem Die Nacht Herabgesunken...) 2016 10 25.08.2016
2011 Verderbnis (Der Schnitter Kratzt An Jeder Tur) 2011 8 06.01.2012
2005 Nektar Teil 2: Seen, Flusse, Tagebucher 2005 6 18.01.2008
2004 Nektar Teil 1: Zwalf Monde, Eine Hand Voll Traume 2004 5 30.01.2006
2002 Galgendammerung - Vom Nebel, Blut und Totgeburten 2002 9 30.01.2006
27.07.2010
1999 Lethe - Gottverreckte Finsternis 1999 9 30.01.2006
 Singles, Mini-CD's, EP's
2006 Aschefrahling 2006 2 30.01.2006
Status: Guest
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
     1  2  3  4  5
 6  7  8  9  10  11  12
 13  14  15  16  17  18  19
 20  21  22  23  24  25  26
 27  28  29  30  31    
go top

Media ClubCreated by TDG