Media Club - Павел Зибров (Павло Зібров, Зібров, Павло) (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
 А   Б   В   Г   Д   Е   Ж   З   И   К   Л   М   Н   О   П   Р   С   Т   У   Ф   Х   Ц   Ч   Ш   Э   Ю   Я   
directory
border=0 Сортировка по жанрам Сортировка по странам

  Павел Зибров

Павел Зибров
  Band/Artist:  Павел Зибров
Country:  Ukraine
Genre:  Pop
Style:
URL's:  www.zibrov.com.ua
Инфо:
Павло Зібров, народився 22 червня 1957 року у надзвичайно красивому місці, у колишній садибі князя Остолопова, - в селі Червоне Вінницької області. Себе вважає – українцем, і по паспорту, і по духу. Мати була вчителькою, батько – на всі руки майстер...
more info >>
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2007 Подруга шинель 2007 10 27.03.2010
2005 Странная любовь 2005 12 27.03.2010
2002 Мелодii душi 2002 15 27.03.2010
2001 Прошу панi 2001 13 27.03.2010
2000 Гори, гори, моя звезда (Романсы) 2000 12 27.03.2010
2000 Женщина любимая 2000 15 27.03.2010
1995 Ностальжи 1995 15 27.03.2010
1994 Хрещатик 1994 17 27.03.2010
 Singles, Mini-CD's, EP's
2015 Юля, Юля, Юлечка 2015 1 30.12.2015
 Compilations, Remixes
2004 Найкраще 2004 17 27.03.2010
Status: Guest
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
       1  2  3  4
 5  6  7  8  9  10  11
 12  13  14  15  16  17  18
 19  20  21  22  23  24  25
 26  27  28  29  30  31  
go top

Media ClubCreated by TDG