Media Club - Centinela (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
                                                                                  
directory
border=0

  Centinela

Centinela
  Band/Artist:  Centinela
Country:  Spain
Genre:  Rock
Style:
URL's:  www.centinelametal.com/
 myspace.com/centinelaband
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2013 Regresiones 2013 9 03.07.2013
2012 Pura Satisfaccion 2012 10 05.04.2012
2009 Teoria De La Fidelidad 2009 9 30.12.2009
2008 Claustrofobia 2008 12 23.06.2008
2006 Panico 2006 9 02.06.2006
04.07.2008
2004 La Nueva Ira 2004 11 27.05.2005
2002 Sangre Eterna 2002 12 29.03.2012
 Singles, Mini-CD's, EP's
2009 Espinas Del Alma 2009 7 27.07.2009
Status: Guest
SEARCH
Пользовательского поиска
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
             1
 2  3  4  5  6  7  8
 9  10  11  12  13  14  15
 16  17  18  19  20  21  22
 23  24  25  26  27  28  29
 30            
go top

Media ClubCreated by TDG