Media Club - Rubio, Paulina (Paulina Rubio, Paulina Rubio Dosamantes) (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
                                                                                  
directory
border=0

  Rubio, Paulina

Rubio, Paulina
  Band/Artist:  Rubio, Paulina
Country:  Mexico
Genre:  Latin;  Pop
Style:
URL's:  www.paulinarubio.com
 www.facebook.com/paulinarubio/
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2018 Deseo 2018 11 26.09.2018
2011 Brava! 2011 10 05.01.2012
2009 Gran City Pop 2009 11 09.07.2009
2009 Gran City Pop (Deluxe Edition) 2009 12 16.07.2009
2007 Ananda (Version Delux) 2007 17 03.05.2007
2004 Pau-Latina 2004 14 11.03.2004
2002 Border Girl 2002 16 04.07.2002
1996 Planeta Paulina 1996 12 26.09.2018
1995 El Tiempo Es Oro 1995 14 26.09.2018
1993 24 Kilates 1993 11 26.09.2018
1992 La Chica Dorada 1992 10 26.09.2018
 Singles, Mini-CD's, EP's
2012 Brava! Reload 2012 8 26.09.2018
2012 Bravisima! 2012 6 26.09.2018
2007 Nada Puede Cambiarme 2007 4 26.09.2018
1996 Siempre Tuya Desde La Raiz 1996 7 26.09.2018
1995 Maxi-Single 1995 7 26.09.2018
 Compilations, Remixes
2013 Pau Factor 2013 13 26.09.2018
2007 Remixes 2007 12 06.03.2007
2006 Freedom : The Remixes 2006 17 18.09.2006
2006 Mio: Paulina Y Sus Exitos 2006 20 26.09.2018
2005 Las Numero 1 2005 15 26.09.2018
2003 La Historia 2003 16 11.03.2004
2001 I'm So In Love: Grandes Exitos 2001 16 26.09.2018
2001 Sin Pausa 2001 10 26.09.2018
Status: Guest
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
       1  2  3  4
 5  6  7  8  9  10  11
 12  13  14  15  16  17  18
 19  20  21  22  23  24  25
 26  27  28  29  30  31  
go top

Media ClubCreated by TDG