Media Club - Fogli, Riccardo (Riccardo Fogli) (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
                                                                                  
directory
border=0

  Fogli, Riccardo

Fogli, Riccardo
  Band/Artist:  Fogli, Riccardo
Country:  Italy
Genre:  Dance;  Pop
Style:
URL's:  riccardofogli.net
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2004 Storie... D'amore 2004 15 15.11.2010
2002 Storie Di Tutti I Giorni (CD 1) 2002 12 15.11.2010
2002 Storie Di Tutti I Giorni (CD 2) 2002 12 15.11.2010
1999 Matteo 1999 10 15.11.2010
1998 Ballando 1998 7 15.11.2010
1996 Romanzo 1996 10 15.11.2010
1995 Fogli Su Fogli 1995 14 15.11.2010
1994 Nella Fossa Dei Leoni 1994 10 15.11.2010
1992 Teatrino Meccanico 1992 10 15.11.2010
1991 A Met' Del Viaggio 1991 11 15.11.2010
1990 Sentirsi Uniti 1990 9 15.11.2010
1989 Non Finisce Cosi' 1989 10 15.11.2010
1988 Amore Di Guerra 1988 9 15.11.2010
1987 Le Infinite Vie Del Cuore 1987 10 15.11.2010
1985 Torna A Sorridere 1985 10 15.11.2010
1985 Fogli 1985 1985 10 15.11.2010
1982 Collezione 1982 10 15.11.2010
1982 Compagnia 1982 10 15.11.2010
1981 Campione 1981 8 15.11.2010
1980 Alla Fine Di Un Lavoro 1980 8 15.11.2010
1979 Che Ne Sai 1979 8 15.11.2010
1978 Io Ti Porto Via 1978 8 15.11.2010
1977 Il Sole, L'aria, La Luce, Il Cielo 1977 10 15.11.2010
1976 Riccardo Fogli 1976 10 15.11.2010
1973 Ciao Amore, Come Stai 1973 11 15.11.2010
 Compilations, Remixes
2008 I Grandi Successi (CD 1) 2008 12 19.11.2010
2008 I Grandi Successi (CD 2) 2008 12 19.11.2010
2006 Io E I Pooh 2006 13 24.11.2010
2006 Le Piu' Belle Canzoni 2006 14 24.11.2010
2006 Superissimi 2006 10 24.11.2010
2005 I Grandi Successi Originali (CD 1) 2005 12 19.11.2010
2005 I Grandi Successi Originali (CD 2) 2005 12 19.11.2010
2004 Made In Italy 2004 14 19.11.2010
2002 Pop Collection 2002 18 24.11.2010
2000 Italian Collection 2000 19 24.11.2010
1999 Il Mondo Di... 1999 14 24.11.2010
1997 Musica Piu 1997 14 24.11.2010
1996 Greatest Hits 1996 18 19.11.2010
1994 I Successi Di 1994 10 19.11.2010
1992 Mondo 1992 14 24.11.2010
Status: Guest
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
           1  2
 3  4  5  6  7  8  9
 10  11  12  13  14  15  16
 17  18  19  20  21  22  23
 24  25  26  27  28  29  30
 31            
go top

Media ClubCreated by TDG