Media Club - Дэфолиант (Ант, Defoliant, Depholiant) (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
 А   Б   В   Г   Д   Е   Ж   З   И   К   Л   М   Н   О   П   Р   С   Т   У   Ф   Х   Ц   Ч   Ш   Э   Ю   Я   
directory
border=0 Сортировка по жанрам Сортировка по странам

  Дэфолиант

Дэфолиант
  Band/Artist:  Дэфолиант
Country:  Russia
Genre:  Hip-Hop;  Alternative
Style:
URL's:  myspace.com/Depholiant
 www.Defoliant.ru
Инфо:
Explicit Content! Внимание! Explicit Content!
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2009 Бестселлер 2009 15 07.12.2010
2008 Московские Куранты 2008 18 07.12.2010
2008 Мы вас всех убъем! 2008 20 07.12.2010
2008 Пих-Пох Атакует! (Upgrade 2008) 2008 19 07.12.2010
2007 Новогодний Kомикс 2007 9 07.12.2010
2007 Пих-Пох Атакует! 2007 19 07.12.2010
 Bootlegs
2010 Bonuses 2010 13 07.12.2010
 Singles, Mini-CD's, EP's
2010 Перемотка 2010 4 07.12.2010
2010 Перемотка (Ремиксы) 2010 4 07.12.2010
 Tributes
L 0.12 / D 0.00 2006 9 32007.12.2010
Status: Guest
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
       1  2  3  4
 5  6  7  8  9  10  11
 12  13  14  15  16  17  18
 19  20  21  22  23  24  25
 26  27  28  29  30    
go top

Media ClubCreated by TDG